Нагласеният победител във Вип Брадър ще се изправи очи в очи с втория финалист!

И този сезон риалитито Вип Брадър има нагласен победител, хвърлиха бомбата в светските среди на столицата, където тайните и загадките остават неразкрити за много малко време. Трусът обаче удари днес, когато стана ясно името на участникът, който е влязъл във Вип Брадър с условието и уговорката да го спечели.

[caption id="attachment_326252" align="alignright" width="300"]Вип Брадър Победителят във Вип Брадър тази година ще е Жени Калканджиева?![/caption]

Победителят е жена и противно на очакванията, това няма да е великата Йорданка Христова, която е любимка на народа, а красивата Жени Калканджиева. Да, това разкритие разтресе елита на София, когато истината излезе наяве. Условието на Жени Калканджиева да спечели Вип Брадър обаче е съвсем обяснимо. В името на победата бившата Мис България се съгласи да влезе в Къщата и да съжителства рамо до рамо с мъжа си Тачо и любовницата му Зорница Линдарева.

Всички трудности, унижения и срам, на които Жени Калканджиева бе подложена още на втория ден от престоя си във Вип Брадър донякъде оправдават нагласената й победа, шушукат злите езици в столицата. Целта на Жени Калканджиева да спечели формата не са парите, а гордостта. Тя иска единствено да изчисти името си и да накара хората да спрат да я съжаляват за изневярата на Тачо, което я убива.

[caption id="attachment_326253" align="aligncenter" width="300"]Победата за Жени Калканджиева е начин да си върне гордостта Победата за Жени Калканджиева е начин да си върне гордостта[/caption]

"Жени Калканджиева и Тачо говорят, че били влезли във Вип Брадър за пари. Това е смешно, защото те имат пари в изобилие. А и за самата Жени никакви пари не са по-скъпи и важни от достойнството, което сякаш позагуби след аферата на Тачо и Зорница Линдарева. Нормално е сега да иска да си го върне с победата, която да я издигне на пиедестал като народна любимка, а да срине съперницата й, доказвайки, че тя е никоя в очите на хората", коментират източници сред хайлайфа.

[caption id="attachment_326254" align="aligncenter" width="300"]Жени влезе във Вип Брадър не за пари, а за достойнство Жени влезе във Вип Брадър не за пари, а за достойнство[/caption]

Те са убедени в правотата на прогнозите си и настояват, че само времето ще покаже дали са били прави. "Ще видите, че Жени Калканджиева няма да бъде номинирана и изпращана на елиминации, защото Зорница Линдарева с появата си й осигури симпатията на останалите съквартиранти и зрителите. Тя обаче ще трябва накрая да се изправи очи в очи с финалиста, избран от народа и тогава ще се види кой от двамата ще надделее в битката", продължават с прогнозите си източниците.

[caption id="attachment_326255" align="aligncenter" width="300"]Дали ще излезе от Вип Брадър като победител и ще спаси брака си с Тачо?! Дали ще излезе от Вип Брадър като победител и ще спаси брака си с Тачо?![/caption]

За момента обаче не е ясно кой от съквартирантите във Вип Брадър ще отнесе "лавината" от всенародната любов. Спрягат се имената на Йорданка Христова, Тити Папазов и Влади Въргала, но още е твърде рано за окончателни становища по въпроса.