Ели Гигова разкри защо влезе във ВИП Брадър

Ели Гигова разкри защо влезе във ВИП Брадър
4 (80%) 5 votes

Ели Гигова разкри гореща тайна за себе си

Ели Гигова е може би най-скромната участничка във ВИП Брадър 2014. Милионерската наследница просто седи в ъгъла и наблюдава ВИП-овете, шокирана от неадекватните реакции и поведение на някои от тях.

Ели Гигова зашемети зрителите на ВИП Брадър-Образцов дом не само с изискано държане, но и с оригинален стил във всичко, пише HotArena.net..
Още с влизането си в Къщата на ВИП Брадър Ели Гигова даде заявка, че не е глезена принцеса и обича предизвикателствата.

Ели Гигова разкри защо е във ВИП Брадър

Ели Гигова разкри защо е във ВИП Брадър

Това даде основание на импровизираното политбюро в лицето на естрадната прима Йорданка Христова и паркетния лъв Евгени Минчев да я запокитят в мизерията на трудово-възпитателното общежитие. Красавицата дори не трепна.

Държа се достойно и там, при тези адски примитивни условия и показа класа. Тя веднъж не възропта или измрънка, както го правеше моделката Елена Кучкова, която капризничеше и се мусеше, сякаш е наследница на Бъкингамския дворец, припомни Kluiki.bg.

Още една истина разкри чаровницата с влизането си. Тя категорично заяви, че няма да търси любовта сред стените на Къщата в шоуто по Нова телевизия. Ели Гигова подметна, че има човек до себе си, но заради публично известната й тръпка с ресторантьора Петко Димитров тя ще държи личното си пространство далеч от всякакви медийни изяви.

Но според упоритата клюка човека, който дели постелята с 32-годишната хубавица е бизнесмена каратист Димитър Тодоранов. Връзката им не е просто флирт, а достатъчно сериозна. Ели Гигова обаче нито отрече, нито потвърди слуха.

И въпреки че се нарежда сред най-красивите милионерски наследници у нас ,бившата водеща на БНТ не парадира нито с богатство, нито с красота, както го прави омръзналата на аудиторията скандална Елена Кучкова или наглата изкусителка Зорница Линдарева.

Разбира се, футболната коментаторка не е приела да участва във ВИП Брадър заради тлъст хонорар, както са го сторили повечето ВИП-ове. Ели Гигова е казала „да” на организаторите на шоуто, за да не съжалява след време, че не е опитала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ели Гигова разкри защо влезе във ВИП Брадър”

  1. хаха

    сеп. 24. 2014

    Да бе, да. Била без хонорар, но си е купила победата. Сега платените медии я изкарват изискана, прекрасна , интелигентна и най-най-най. Жалка история – живеем в измислен свят с измислени герои и ВИП-ве

  2. Име (задължително)

    сеп. 24. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар