Иво Аръков се превърна в поредната „жертва“ на Зорница Линдарева

Иво Аръков се превърна в поредната „жертва“ на Зорница Линдарева
5 (100%) 3 votes

Зорница Линдарева продължава да доказва лековатата си същност, зрителите възмутени, а Иво Аръков на кръстопът!

Зорница Линдарева очевидно няма никакъв срам. Това е мнението на повечето фенове на „ВИП Брадър“, които сега имат нов повод да я ненавиждат. Този път причината обаче не е Тачо, а поредният флирт, който тя поднесе с мъж. „Жертвата“ на Зори в Къщата се казва Иво Аръков. Той е последната й цел, към която се е устремила красавицата, научи Kliuki.bg.

Иво Аръков атакуван от Зорница Линдарева

Иво Аръков атакуван от Зорница Линдарева

Зорница Линдарева опита да омае отново Стефан Манов с уж безобидни флиртове, но снощното решение на Биг Брадър да ги раздели се оказа решаващо и стана ясно, че няма как Зори и Тачо отново да забият нож в гърба на Жени Калканджиева. Затова Зорница започна да се оглежда към други мъже, а в момента около нея са единствено Иво Аръков и Атанас Месечков. Вторият не е обект на никакво желание от страна на Линдарева, но пък актьорът е доста харесван от нея, информират наши източници. Затова тя е започнала да флиртува с него, но дали той ще се поддаде, все още не е известно.

Иво Аръков е един от малкото участници в шоуто, които изглеждат открити и честни, поне на този етап. Актьорът заяви в прав текст, че се надява да срещне любовта в Къщата, но това беше преди влизането му. Сега не е ясно дали все още е на това мнение, виждайки кои жени го заобикалят. Той вече сподели в Изповедалнята своето мнение относно Елена Кучкова, считайки я за повърхностна.

Зорница Линдарева от своя страна също се надява на любов в Къщата, но тя е от по-разкрепостените хора, за които не съществуват правила и задръжки. От тази гледна точка тя изходи, когато сътвори целия медиен скандал с Тачо и Жени. Сега отново се опира на това си възпитание и желае Иво Аръков. Той обаче все още се колебае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар