Янита Янчева не успя да се превърне в изкусителния вариант на Жоро Дренски, но пророчеството й е на път да се сбъдне

Янита Янчева беше победена от Силвия Димитрова на елиминационната игра.

Оживялата Барби на Острова на самотника не успя да сбъдне мечтата си да елиминира всички от бившето си племе, научи kliuki.bg. Янита Янчева успя само да премахне гостоприемния инженер, но сриналата се духом Силвия Димитрова я отстрани в оспорвана битка.

[caption id="attachment_326296" align="aligncenter" width="300"]Янита янчева отпадна в Сървайвър Силвия Димитрова оцеля в Дамския гамбит[/caption]

Янита Янчева беше се мобилизирала да „отреже главичките” на всички, които я извадиха от играта. Изкусителката прекарваше добре в самота, защото беше изолирана от интригите на отбора си в Сървайвър. Тя радваше операторите като се къпеше само „по слънчеви лъчи”, но зад лъчезарната й усмивка се криеше кръвожадна отмъстителка.

Янита Янчева се виждаше в мечтите си като горещия дамски вариант на Жоро Дренски, който навремето смаза всички, за да се върне в Голямата игра. Уви! Нейна жертва стана само инженерът Росен Вангелов. Красавицата беше победена от съюзничката си Силвия. Тя обаче предрече, че бившите й приятели ще се накажат сами! По всичко изглежда, че пророчеството й ще се сбъдне. Янита Янчева нямаше шанса да получи кръв за нанесената й обида, но нейната приятелка - да!

Новодошлата на Острова на самотника с нищо не показваше, че е готова за победа. Отчаяна от дрязгите в отбора на „звездите” в Сървайвър, Силвия Димитрова имаше шанса да победи по-мотивираната.

В същото време в лагерите цари напрежение! В „отбора на звездите” – Гаруда се води поредната битка във войната „Светлин Занев срещу останалите”. В „Нага” се радват на победите, но изпуснаха безценни провизии заради женска глупост. „Старчето” Васил пък дразни колектива и е всеобщият нарочен за пръв елиминиран.

Грозните скандали, Силвия Димитрова „по парфюм” и как отпадна Янита Янчева вижте във ВИДЕОТО ТУК!