Апартаменти на Евгени Минчев – лукс до кич в столицата и евтиния на морето (СНИМКИ)

Апартаменти на Евгени Минчев – лукс до кич в столицата и евтиния на морето (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Евгени Минчев показа само две от недвижимостите си, но кой ли е купен с парите от ласки?!”

Евгени Минчев изненада хулителите си преди време със снимки от двата си дома. Освен естественото хорско любопитство, апартаментите му предизвикаха голям въпрос – защо се различават тотално стиловете в обзавеждането?! Сега интересът е насочен на друго място: Кой от тези двата е купен по „оня” начин?!

Евгени Минчев разтресе Къщата на ВИП Брадър 2014 с потресаващо разкритие за себе си. Лордът продавал „нежност” срещу завидна сума пари и купил поне един от петнадесетте си апартамента с тях! Съквартирантите останаха шашнати от признанието му, но зрителите предпочетоха да приемат думите му за шоу, забелязаха от kliuki.bg.

С петнадесет апартамента не се хвали дори и разглезената Антония Петрова, пък какво остава за един простосмъртен „ПР и продуцент”. Евгени Минчев обаче със сигурност разполага с две жилища – в столицата и на морето. Показвал е снимки на обзавеждането им вътре, дори. Светските хроники са пълни с кадри от светски събития в столицата, но морският му апартамент е само за избрани.

Любопитните останаха потресени от разликата между тях. В София лорд Евгени Минчев фон Бул се шири на площ от 350 квадратни метра в кв. Манастирски ливади. В столичната му резиденция цари блясък, лукс, злато и…потресающ кич:
Евгени Минчев столичен апартамент
minchev-56_400_266

minchev-10_400_266

Евгени Минчев столичен апартамент

evgeni_minchev_2

 

 

Евгени Минчев столичен апартамент
Ваканционната му обител обаче е проста ергенска квартира, разказват от kliuki.ws. Разликата между неговия апартамент и тези на останалите обитатели в морския комплекс сигурно е, че неговите стени са украсени с портретите на кралски особи.
Евгени Минчев морски апартамент

evgeni_minchev_8 (Small)

Евгени Минчев морски апартамент

Семпла морска идилия

Евгени Минчев морски апартамент

Евгени Минчев морски апартамент

Евгени Минчев морски апартамент

Ергенски скромен дом за един така самодоволен лорд

Едното жилище очевидно струва много пари – за закупуване, обзавеждане и поддръжка. Другото – един заможен човек не би погледнал сериозно на него. Струва, сигурно, колкото една десета от столичен апартамент в престижен квартал. Защо не си е купил морски дом, достоен за претенциите му – сам си знае.

Всички обаче се вълнуват от едно – кое от тях Евгени Минчев е купил с пари от „най-древната професия”.
http://www.kliuki.bg/326314/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81/

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар