Галена е изпаднала в паника заради ултиматума на Гален

Поп фолк певица Галена е дълбоко разколебана и на кръстопът. Нейният мъж, богаташът Гален й е поставил ултиматум. Вафленият бос и собственик на увесилителен комплекс край старопрестолния град Велико Търново му писнало неговата любима да се чекне по нощните клубове, да я задирят пияници и нагло да я опипват, а той зорко да пъди от нея нахалните мачовци, които налитали на нея като „мухи на мед”.

[caption id="attachment_326341" align="alignright" width="300"]Галин поставил ултиматум на Галена Галин поставил ултиматум на Галена[/caption]

В един момент гологлавия бизнесмен й казал „баста” й и поставил условие да избира - или семейството, или кариерата, пише Блиц. Поп фолк дивата, която е на върха на чалга средите и се къпе в любовта на многобройните си фенове, а шефовете й от „Пайнер” са във възторг от нея се видяла натясно.

Изпълнителката на "Дай ми" разбрала, че повече не може да клинчи и трябва да избира. Галин изисквал категоричен отговор и дори й заявил, че трябва да си имат и второ дете.

Галена  клекнала, но решила да навакса, доверяват близки до чалга фурията . Затова това лято Галена била много продуктивна, хвърчала по участия и приемала всякакви предложения. Нейни колеги издават, че красавицата дори подготвяла и нов албум, който щял да бъде много хитов и ударен.

В него тя е избрала най-готините си парчета и още нови песни, които са дело на известни имена и топ композитори, разбра Kluiki.bg .

След като албума излезе на пазара, една от най-вървежните пайнерки възнамерявала да се кротне, да се отдръпне от нощния живот по заведенията и да роди второ дете.

Припомняме, че при първата си бременност Галена работи почти до раждането на сина си Стефан. Но след ултиматума на Гален певицата решила коренно да смени тактиката. Затова искала с новите си парчета и хитове в албума си да се застопори поне известно време на върха, а после спокойно да се отдаде на майчинството и да обърне внимание на семейството си.