Свърши се: Жени Калканджиева и Тачо си изкрещяха фаталната истина!

Свърши се: Жени Калканджиева и Тачо си изкрещяха фаталната истина!
4.7 (93.33%) 6 votes

Жени Калканджиева и Тачо се разделят окончателно, скандалът е крещящ!

Още не са минали и две седмици, откакто съквартирантите влязоха в Къщата на Вип Брадър, а скандалите се изливат в по-голямо количество и от тазгодишните порои. Със сигурност първенци в истерията са Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов – Тачо, които се съгласиха на участие уж, за да си оправят взаимоотношенията и разклатения брак. Любовницата на Тачо – Зорница Линдарева обаче се оказа най-малкият им проблем.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева и Тачо шокираха всички с публичния си крах

Днес всички в Къщата притихнаха от ужас, след като крясъците на Жени Калканджиева и Тачо огласиха помещението. А думите и истината, които двамата избълваха, оставиха всички с отворени усти. „Какъв си ти, бе?! Какво искаш?! Искаш да ме загубиш ли?“, викаше в пристъп на истерия Жени Калканджиева към Тачо.

Който вместо да се опита да я успокои или просто да я прегърне, я погледна най-невъзмутимо в очите и с леден тон изсъска: „Отдавна вече съм те изгубил. Ти мен обаче също!“. Истината, която двамата признаха на висок тон, ошашави съквартирантите. Повечето от които предпочетоха тактично да се оттеглят встрани и да не се намесват в пререканията на Жени Калканджиева и Тачо, превърнали се в ежедневие.

Близки до двамата обаче са категорични, че Вип Брадър е краят за тяхното семейство, което рухна пред очите на цялата страна. Припомняме, че снощи Жени Калканджиева направи непростимото, унижавайки Тачо пред зрителите с думите, че не той нея, а тя него „оправя“, защото го издържа.

„Това, което изрече Жени Калканджиева бе най-фаталната й грешка. Никой мъж, дори най-големият цървул, не би позволил да потъпкват егото и достойнството му и да го подиграват по начина, по който Жени Калканджиева подигра Тачо. А после нека се чуди защо й е изневерил и какво е намерил в Зорница Линдарева. Тя му е дала най-важното – респект, обич и уважение, дори и да й се смеем и обсъждаме“, коментират приятели на Тачо из светските среди на столицата.

Целият крах между Жени Калканджиева и Тачо, както и още куп изблици, породени от първите номинации очи в очи, ще видим тази вечер в поредния епизод на Вип Брадър по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Свърши се: Жени Калканджиева и Тачо си изкрещяха фаталната истина!”

  1. Venra

    сеп. 25. 2014

    цялата статия е дискриминационно насочена спрямо жените, Какво значи: перфектната путка Линдарева може да я ебат и това е ОК, а Жени ако ебе това е много геозно, абе айде майната Ви….

  2. аз

    сеп. 25. 2014

    Въобще не вярвам на вчерашния цирк. Тачо си каза, че има план как да спечели и явно е това. Сега виж как изведнъж ще се заобичат пред хората, за да спечелят симпатиите им. Ако са толкова успели както иска да се изкара Жени, или толкова проблемни нямаше да влезнат да се излагат там. За пари си продадоха името….

Добавете коментар