Зорница Линдарева чу смазващи думи от най-неподозирания човек! (ФОТО)

Зорница Линдарева чу смазващи думи от най-неподозирания човек! (ФОТО)
4.5 (90%) 4 votes

Зорница Линдарева бе направена на пух и прах днес и то от съквартирант, от когото го очакваше най-малко!

Ябълката на раздора в Къщата на Вип Брадър – Зорница Линдарева достига все повече предела на нервите си. Тя изпадна в психически срив и избухна в истерия в момента, в който бе принудена да се премести заедно с Иво Аръков и Атанас Месечков в трудово възпитателното общежитие и да гледа оттам всичко, което говорят зад гърба й съквартирантите в Къщата.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева губи приятелите си в Къщата един по един

Днес обаче й се стовари още един удар – от смазващите думи, които изля върху нея човекът, от който тя най-малко очакваше подобно нещо, а именно Атанас Месечков. След като Зорница Линдарева дори на два пъти се настани в леглото му и преспа с него /макар и само в буквалния смисъл/, тя му демонстрира доверие и приятелско отношение.

Затова и думите му към нея днес я съсипаха. Атанас Месечков не издържа и повиши тон на Зорница Линдарева в общежитието, след като и неговото търпение към нея видимо се изчерпа. Деликатният и възпитан до момента танцьор не издържа и избухна срещу Зорница Линдарева с обвинението, че е съсипала цяло едно семейство и най-вече един мъж в лицето на Стефан Манов – Тачо.

Атанас Месечков каза в прав текст на Зорница Линдарева, че е потресен от всичко, което тя е причинила в семейството на Жени Калканджиева и директно я попита какъв човек е и какъв морал има изобщо.

Атанас Месечков открито нападна Зорница Линдарева

Атанас Месечков открито нападна Зорница Линдарева

„За какъв морал говориш?! Какъв морал имаш ти?! Ти се провали тотално, Зорница! Съсипа Тачо с каприза си да станеш известна на негов гръб и по-точно на гърба на Жени Калканджиева. А сега искаш да продължиш в същия дух и да съсипеш още мъже. Не разбирам поведението ти и не мога да приема и самата теб като нормален човек“, избълва Атанас Месечков срещу Зорница Линдарева, която потърси закрила в лицето на Иво Аръков, но той се направи на ударен.

Припомняме, че тъкмо актьорът Иво Аръков бе този, който гледаше с огромна насмешка на Зорница Линдарева през цялото време и той е последният човек, който би я защитил пред съквартирантите, камо ли пред зрителите.

Тепърва ще видим до какви последици ще доведат думите на Атанас Месечков към Зорница Линдарева, която след разговора им цял ден лежи и се оплаква на Вип Брадър, че се чувства зле. Дали отново не е препила?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар