Део нанесе жесток удар на бременната си бивша приятелка Лора Караджова

Перхидролкото живя с щерката на фронтмена на група „Сигнал” Данчо Караджов повече от осем години.

Лора Караджова и Део бяха сочени в хайлайф средите като една от най-успешните двойки. После внезапно перфектната двойка се раздели.

Лора Караджова сподели тогава, че чувствата между двамата са си отишли и затова естествено са скъсали. Но щерката на Данчо Караджов явно си е правила друга сметка.

[caption id="attachment_326356" align="alignright" width="300"]Део жестоко нарани Лора Караджова Део жестоко нарани Лора Караджова[/caption]

Защото тя така и не пожела да сключи брак с бившия телевизионен водещ, нито да му роди дете. Близки до екс гаджетата твърдят, че Део много настоявал да стане татко, но Лора винаги клинчела и извъртала, щом нещата ставали сериозни.

Явно Лора Караджова не е виждала в лицето на певеца образа на истинския мъж, който е мечтаела да е до нея до края на дните й. Део беше шокиран, когато много скоро след раздялата им Лора Караджова отиде в обятията на спортиста от Варна Валентин Славов. И много скоро забременя. Оказа се, че бебето не е станало случайно, а е било планирано.

Новината напълно съсипа блондина и той изпадна в депресия. Но най-накрая и той откри своето малко, човешко щастие. Вече почти втора година Део е с около двадесет години по-младата от него мулатка Мариана. Момичето работи в бар, където се запознали и двамата живеят под един покрив в столицата,пише HotArena.net.

Не само Део, но и приятелите му са възхитени от мургавелката, която чистила и готвела, без някой да иска от нея да го прави. Всички били единодушни, че тя е съкровище и с нея Део е уцелил джакпота. Много по-добра е от всичките му предишни приятелки, категорични били и най-близките до музиканта.

Момичето не само се оказало сърдечна тръпка на певеца, но го превърнала почти в домошар и го отказала от ред вредни навици. Новината, че Део си е намерил гадже, което било много по-добро от нея във всяко едно отношение жестоко жегнала Лора Караджова, разбра Kluiki.bg.

Въпреки че певицата очаква първата си рожба и е щастлива с новия си мъж, почувствала се наранена, понеже се мислела за единствена и неповторима в сърцето на блондина. Мариана била готова да изпълни и мечтата на Део-да стане татко.