Кали беснее в Къщата, Евгени и Тачо й скочиха

Кали беснее в Къщата, Евгени и Тачо й скочиха
5 (100%) 2 votes

Кали е бясна от поведението на някои свои съквартиранти и поиска лично обяснение от тях!

Фолк дивата Кали е извън кожата си заради прищявките на някои съквартиранти. Певицата в момента е тотално бясна, тъй като повечето съквартиранти желаят да изхарчат бюджета за седмицата за алкохол. Този път той е ограничен, заради своеволията на Евгени Минчев, и затова участниците трябва да ибират от какво да се лишат. Неочаквано или не, повечето са на мнение, че могат да не ядат вкусни ястия, приготвени от скъпи продукти, а вместо това да продължат да се почерпват здраво с алкохол, както досега. Кали обаче е на друго мнение и точно поради това избухна в Къщата, научи Kliuki.bg.

Певицата Кали не разбира защо почти всички около нея се напиват непрестанно

Певицата Кали не разбира защо почти всички около нея се напиват непрестанно

„Тук сме едно семейство, а в семейството без алкохол може, но не и без храна. Направо се излагате, не се напихте.“ – са били думите на певицата на „Пайнер“.

Евгвени Минчев и Тачо обаче са се оказали най-ревностните защитници на алкохола, което едва ли е изненада. Двамата веднага са скочили на Кали и са тръгнали да я оборват с аргументи как било по-важно да се забавляват, вместо да ядат обилно.

Кали обаче не е от хората, които могат лесно да бъдат словесно преборени, тъй като е завършила психология и си служи добре с думите. За нейна жалост обаче малцина в Къщата държат повече на храната, отколкото на алкохола. Жени Калканджиева е застанала на страната на мъжа си, а Камелия Тодорова и Тити Папазов засега гледат да не взимат страна. Единствено Йорданка Христова подкрепя Кали в мнението й относно изхарчването на бюджета, но това може да не се окаже достатъчно.

Към момента изпълнителката на „4-4-2“ е изключително ядосана в Къщата, тъй като намира алкохолната зависимост на Евгени, Тачо и другите за посредствена и ненужна за шоу като „ВИП Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кали беснее в Къщата, Евгени и Тачо й скочиха”

  1. Име (задължително)

    сеп. 25. 2014

    За ваша информация е завършила Философия, а не Психология. Всеки ден глупост след глупост.

Добавете коментар