Златка Райкова е отвратена от Евгени Минчев и дори го сравни със своя враг номер едно в Къщата!

Златка Райкова не вярва, че това е същността на Евгени Минчев. Вече седмица цяла България го наблюдава как обижда и се подиграва с хора в и извън Къщата. Именно това Злати не може да приеме. Тя познавала Евгени в съвсем друга светлина и изобщо не е очаквала, че той може да направи подобни просташки изяви в ефир. Плеймейтката дори се чуди как може Минчев да е способен на такива долни действия.

Kliuki.bg припомня, че Евгени се изложи многократно във "ВИП Брадър", когато доста пъти обиди не само Йорданка Христова, но и семейството й. Той стори подобни неща и с Камелия Воче, както и с доста от съквартирантите. Скандалното поведение на Евгени Минчев е накарало Златка Райкова да преосмисли много от нещата и да разбере що за човек е той.

[caption id="attachment_326382" align="alignright" width="300"]Златка Райкова не вярва на очите си: Това ли е Евгени? Златка Райкова не вярва на очите си: Това ли е Евгени?[/caption]

Интересното е, че Русата Златка в случая вижда новия Джийсън Брад Люис именно в Евгени Минчев. Вярно е, че и двамата имат склонност да харесват мъже, но възрастовата им разлика от около 30 години няма как да не ги разграничава. Според Златка Райкова обаче двамата са еднакви дразнители и си приличат като участници в шоуто.

Всъщност сезонът с Джийсън се определя като най-слабия откъм рейтинг в историята на "Биг Брадър". Тогава младият певец не спря да тормози Златка Райкова, а и останалите. Той заля с вода Райна, което му коства мястото в шоуто. Всичко обаче се оказа дирижирано от Биг Брадър и реакциите на Брад Люис след излизането от предаването го доказват.

Дали Евгени Минчев също е натоварен с определени задачи и нарочно дразни останалите?! Това е въпрос, чийто отговор най-вереоятно ще узнаем след края на неговия престой в Къщата.