Анелия опасно близка с колегата си Йоргос, нещо красиво започва между тях?

Според последните слухове, новият възлюбен на Анелия е гръцкият й колега Йоргос Ясемис. Разбира се, информацията не е потвърдена от тях, но очевидци твърдят, че двамата са демонстрирали изключително близки отношения в Гърция, дочу Kliuki.bg. Анелия и Йоргос представиха своето общо парче в Солун и публиката е била в екстаз. Това се е случило в чест на откриването на нощен клуб в гръцкия град. По време на изпълнението им публиката е станала на крака, но по-интересното е какво се е случило след това.

[caption id="attachment_326389" align="alignright" width="300"]Какво точно става между Анелия и Йоргос, двамата опасно близки Какво точно става между Анелия и Йоргос, двамата опасно близки[/caption]

Гости на дискотеката твърдят, че Ясемис и нашата фолк дива са били в доста близки отношения, неприсъщи за приятелство. Отдавна се говори, че Анелия иска любов в живота си, след като беше тотално разочарована при последните си няколко опита да го постигне. От своя страна Йоргос е сред най-желаните мъже в родината си и всяка дама иска да го впечатли.

Явно това стори една българка. Красотата на нашите жени винаги е карало останалите дами от Балканите да завиждат. В Гърция всички в заведението са останали очаровани от изящния външен вид на Анелия. Всъщност певицата на "Пайнер" отдавна се води за една от най-красивите фолк диви у нас, ако не и най-красивата. Най-вероятно Йоргос Ясемис също го е забелязал.

След развода си с Коко Динев, хубавицата Анелия така и не успява да се влюби. Повечето и връзки бяха съвсем мимолетни, а преди години дори имаше слухове за нейна авантюра с друга жена. В крайна сметка обаче Ани улегна и вече търси отново истинската любов. Дали ще я открие в Йоргос, предстои да узнаем. Факт е обаче, че в Гърция биха били доста доволни, ако техният певец успее да спечели красавица като нашата Анелия.