Зорница Линдарева кара на алкохола и хапчетата не само в Къщата, но и в живота

Зорница Линдарева беше приета в болница в ужасно състояние. Причината – предозиране на „микс” от алкохол и опиати.

Зорница Линдарева ужасно бързо я докара не само в предизвикването на скандали и семейни войни, а и до викане на линейка. Последната влязла във ВИП Брадър 2014 (засега) беше приета в Спешния център на Токуда, научи kliuki.bg.

Моделстващата богаташка наследница реагира на враждебната обстановка в Къщата с напразно търсене на съюзник, прекалено много приказки и... твърде много хапчета и алкохол. Бившият й любим Тачо и съпругата му Жени Калканджиева не само ще си скъсат главите, но направиха всичко, за да се почувства сравнена със земята.

[caption id="attachment_326395" align="aligncenter" width="300"]Зорница Линдарева влезе в болница Много слаба и много нещастна. "Лекува" се с антидепресанти и алкохол[/caption]

След като не получи капка доброжелателност от никого, Зорница Линдарева тотално го удари на любимата си „диета”. Както сама е признавала пред съквартирантите си - в цивилния живот я кара на „фрапета, марули на обяд и малко (според нея бел.ред.) вино”. Явно това е тайната на Зорница Линдарева, с която се отърва завинаги от онези тридесет килограма, които я деляха от съвършенството.

Във ВИП Брадър 2014 обаче марулите са кът, фрапетата са заменени с антидепресанти, а към „малко”-то вино са прибавени каквито спиртни напитки има в наличност.

Това бързо-бързо изкара Зорница Линдарева от строя и вчера в 10 часа, твърдят от HotNews.bg, била приета в "Токуда" вчера. Лекари установили тежко състояние, причинено от много алкохол в опасна комбинация с антидепресанти!

По някаква причина от ВИП Брадър 2014 все още не са дали официално изявление! Добрата новина е, че Зорница Линдарева вече е изписана. На снощния лайф изглеждаше не съвсем добре, но беше в значително по-адекватно състояние, отколкото сме свикнали да я виждаме. Колко ще продължи здравословния й живот или ще се предаде при следващия дребен конфликт – знаят само операторите, които я снимат денонощно. Така или иначе някой от заможното й семейство трябва да й помогне, защото начин на живот като нейния няма да свърши добре. Можете да чуете откровенията на Зорница Линдарева и нейната „диета” във ВИДЕОТО ТУК!