Мерцедес, покрит с неизброимо количество камъни „Сваровски” хвърли в потрес жителите на Лондон

Мерцедес за „ценителки” шашна кротките местни жители на Лондон!

Баровското возило не просто струва много пари, защото е производство 2011 година, но и е осеяно с...кристали „Сваровски”. Безумието, в което е превърнат автомобила, принадлежи на една едва двадесет и еднагодишна млада дама, научи kliuki.bg.

Тя е рускиня, студентка и е много, много лошо момиче. Дария Радионова е изпратена в родината на Кралицата да се изучи на бизнес в местен университет. Кой плаща за „обучението” й – още не сме научили, но в реалитито „Посрещнете руснаците” биха се избили за нея.

[caption id="attachment_326402" align="aligncenter" width="300"]Даря с Мерцедес-Сваровски Студентката, която обожава заслепяващия блясък![/caption]

Дария се похвали, че за своя уникален Мерцедес (модел CLS 350 от 2011) е платила 25 000 паунда. За да се покрие с поне 1 милион кристали „Сваровски” -от дръжките на вратите до логото своя автомобил, обаче е дала 20 000 паунда. Мерцедес с камъни Сваровски Студентката се похвали пред репортерите, че така се сбъднала мечтата й за единствено по рода си возило. Привикала антураж от родната Русия, който да и помогне за целта. Екипът от спецове работил върху нейния Мерцедес по дванадесет часа на ден, в продължение да два месеца! Мерцедес с камъни Сваровски

Мерцедес с камъни Сваровски Резултатът бил впечатляващ...донякъде! Радионова го управлявала сама, радвала се на интереса към него, но се притеснявала от ПТП-та. Останалите шофьори се надпреварвали да я снимат, вместо да си карат по пътя!

Дария смята да вложи още пари в своя „автомобил за шопинг”. Студентката обяви, че като му се нарадва ще го продаде с благотворителна цел!

Хобито й обаче зарази и амбицира други млади дами с нейните вкусове! До сега търпяхме телефони, маникюри, червила и рокли обсипани с камъни „Сваровски”. Скоро за най-успяла златотърсачка (или кифла) у нас ще се счита не тази с най-щедрото татенце, многото „корици” или мъж е с трасфер във Висша лига на Запад. Най-реализираната „професионална-красавица” ще паркира заслепяващ от блясък на кристали мерцедес пред чалготеките!