Глория е с много по-изящна фигура от щерка си, което наистина шокира!

Как е възможно 41-годишната Глория да изглежда много по-добре от 17-годишната си щерка?! Този въпрос се оказа изключително актуален след публичната поява на двете в рекламна кампания за очила. Там се видя много ясно, че Глория не само е по-слаба от Симона, но талията й е поне двойно по-тясна.

Имаше слухове, че Загорова е надебеляла заради проблеми в любовта и измяна на Симеон Данев. Оказа се обаче, че двамата все още са щастливи заедно, тъй като и Симеон придружи гаджето си и евентуалната си бъдеща тъща, видя Kliuki.bg. Ако Симона продължи да пълнее обаче, не се знае дали няма да остане сама. Данев сега започва висшето си образование и се очаква да срещне много хубавици в УНСС, докато гаджето му има още една година до завършване на средното училище.

[caption id="attachment_326407" align="aligncenter" width="300"]Симона, Симеон и Глория заедно и много щастливи Симона, Симеон и Глория заедно и много щастливи[/caption]

Всъщност структурата на Симона Загорова винаги е била малко по-едра. Тя има наследствени черти в това отношение от баща си Илия. Като дете Мони беше доста закръглена и това го помнят всички фенвое на Глория, тъй като щерка й се появяваше в някои видеоклипове, дори и пя в една от песните.

[caption id="attachment_326412" align="aligncenter" width="300"]Покъртителна разлика във фигурата на Симона и Глория Покъртителна разлика във фигурата на Симона и Глория[/caption]

Дали Симона отново ще се превърне в онова пухкаво момиче, предстои да се разбере. Тя отслабна в гимназията, но с цената на доста усилия, включващи диети. Нямаше как щерката на Глория да си позволи да не е с хубаво тяло, но сега лошите спомени се завръщат.

[caption id="attachment_326415" align="aligncenter" width="225"]Тук вече си личи много ясно, че Симона Загорова е двойна в сравнение с Глория Тук вече си личи много ясно, че Симона Загорова е двойна в сравнение с Глория[/caption]

Може пък Симеон Данев да не е от тези момчета, които се интересуват само от визията. Това ще се разбере ясно, ако Симона Загорова продължи да качва килограми в следващите месеци.