Константин кръсти малкия на Борис Дали! (СНИМКИ)

0

Константин стана баща пред Господ и духовен наставник на малкия Коце

Константин и Борис Дали вече официално са сродени – пред Бога и пред хората! Двамата близки приятели и колеги вече са свързани и чрез малкия син на бобовдолеца.

Борис Дали и половинката му Лили спазиха обещанието си и поканиха певецът Константин и съпругата му Надежда за кръстници на малкият си син. Малчуганът, който носи името на своя „духовен баща” получи за светлия си празник много гости, подаръци и тежка маса, научи kliuku.bg.

Причината Борис Дали да пренебрегне родителите си и тези на жена си и да поднови името на колегата си са дълбоката обич и уважение по между им. „Константин е моят най-верен и истински приятел…Чувствам го като мой втори брат”, споделил гордият татко пред вестник „Вяра”.

Константин кръсти Константин Дали
Чичото на бебе Коце и любимата му
Константин кръсти Константин Дали
„Не искааааааам! Студено ми еееее!“
Константин кръсти Константин Дали
Щастливите роднини

Двамата вече и са роднини след ритуала под купола на храма „Св. Георги”. Двегодишният Константин със сигурност обича чичо Коце, но никак не оценил идеята да го къпят пред толкова гости посред есен. Порасналото бебе надало мощен рев и само вещата ръка на архиерейският наместник на Дупнишка околия спасила тържествеността по време на въвеждането му в християнската вяра.

Кръстникът Константин никак не се засегнал от „соловото изпълнение” на момченцето и бил истински развълнуван. Певецът бил щастлив от оказаната чест и обеща да гледа малкото Коце като свой син.
Константин кръсти Константин Дали

Константин кръсти Константин Дали

Константин кръсти Константин Дали
Ревльото получи от кръстниците си традиционното златно кръстче, маркови обувки и дрешки. Останалите присъстващи подариха Константин пликчета пари.

Чичото на най-новият християнин в лоното на Църквата и председател на местния мотоклуб Велислав Делибалтов беше придружен от истинска красавица. Младата дама се казва Ивелина Илиева.

Виновникът за тържеството беше почетен и от цялата рода – баби, дядовци, прабаба, чичовци, лели и братовчеди. Развълнуваният отец Паликарски пожела на всички здраве и щастие, а на Малкия Константи – и да има ангелски глас като и кръстника си.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.