Нечувано: Асен Блатечки „заплю“ Диляна в клиниката! (ВИЖ СНИМКИТЕ)

Нечувано: Асен Блатечки „заплю“ Диляна в клиниката! (ВИЖ СНИМКИТЕ)
3.9 (77.14%) 7 votes

Асен Блатечки шокира целия персонал на болницата, а на Диляна не можем и да си представим какво й е!

Пълен шок, абсурд, скандал и каквото искате го наречете – пак ще е малко. Такава бе постъпката на Асен Блатечки, който днес на обед най-после се появи в клиниката, където Диляна Попова роди в неделя сина им Борил.

От неделя до днес Асен Блатечки така и не се бе вяснал при родилката и детето си, тъй като обикаля по участия из страната и те явно са по-важни, но това е друг въпрос. Та да се върнем на думата. Така и така днес Асен Блатечки паркира мощния си джип в подземния паркинг на клиника „Надежда“, та всички от персонала решиха, че най-после отива да види Диляна Попова и бебето.

Асен Блатечки

Асен Блатечки отиде в клиниката, но… НЕ ПОГЛЕДНА Диляна!!!

Да, ама йок! Асен Блатечки с бърза и нервна крачка отиде само до регистратурата, където намръщено и нетърпеливо потропваше с крак, подавайки личната си карта и няколко други необходими документа – очевидно за изписването на Диляна Попова и сина му след дни.

Бюрокращината на регистратурата видимо го изнерви, още повече, че лицата на всички присъстващи от персонала бяха вперени в него, съобщава агенция Пик, чиито папараци успяха да заснемат Асен Блатечки ексклузивно.

След като документите бяха преведени в ред и нещата уредени, персоналът на клиниката и самите папараци очакваха, че Асен Блатечки ще се качи на горния етаж, където е настанена родилката Диляна Попова. Е, дръжте се за масата, защото… това не се случи!

Свърши си работата на регистратурата и си отиде

Свърши си работата на регистратурата и си отиде

Постъпката на актьора остави персонала със зинала уста

Постъпката на актьора остави персонала със зинала уста

Асен Блатечки дори не понечи да отскочи до родителката на първородния си син, пък макар и за десет минути. Не – той се изстреля обратно по коридора към подземния паркинг, където се шмугна със скоростта на светлината в джипа си и отпраши с мръсна газ.

Папараците на агенция Пик попаднаха на сензационната и скандална находка

Папараците на агенция Пик попаднаха на сензационната и скандална находка

Всички в болницата останали със зяпнали от шока очи, а постъпката на Асен Блатечки няма нужда от никакъв коментар. Оставяме преценката на всеки един от вас, както и снимките, които може да видите с очите си!

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Нечувано: Асен Блатечки „заплю“ Диляна в клиниката! (ВИЖ СНИМКИТЕ)”

 1. Надежда

  сеп. 25. 2014

  Силве,кефиш ме! Продължаваш да си мислиш,че в „Надежда“ има болница?!? Като се напъваш толкоз да пишеш глупости,поне разбери,че болницата се казва „НАДЕЖДА“!!!!!!!!

 2. PPP

  сеп. 25. 2014

  преди обясняваха как те, актьорите, били по-умните, по-културните, а мутрите били прости и тн а то какво се оказа- комплексари!

 3. СЛУЧАЙНА

  сеп. 25. 2014

  До Надежда
  Кво ти става, бе жена- ние четем „клиника „Надежда“?! Нещо недовиждаш ли, или???

 4. сееш/жънеш

  сеп. 25. 2014

  И какво му е чудното? Той си има семейство – жена и дете от дълги години,а това че селянката взела се за „красавица и актриса“?? е решила да ражда извънбрачно дете си е нейна работа, да си го гледа,а и баща й отворкото да си ги взема на село и да си отглежда-голям зор беше,ама не го хванаха в селския им капан, ех нямат спирка селските евтини женици

 5. bojee

  сеп. 25. 2014

  i tva mu e DETE be! Idiot

 6. До Случайна

  сеп. 26. 2014

  Вие може вече да четете,ама само Силвето си знае,че си е коригирала статията

 7. До Случайна или не

  сеп. 26. 2014

  Прочети на Силвето предишната статия“ НЕПРОСТИМО:Асен Блатечки с пореден удар към родилката Диляна“

 8. Безнадежност

  сеп. 28. 2014

  Ха, ха , ха !
  Клиника „Надежда всяка остави “ !

Добавете коментар