Стана страшно: Отровиха се с алкохол и хапчета в Къщата на Вип Брадър!

Стана страшно: Отровиха се с алкохол и хапчета в Къщата на Вип Брадър!
5 (100%) 3 votes

В Къщата на Вип Брадър се разиграва истински ужас, а мерки не са взети!

Истински ужас, хорър, шок или както и там да го наречете, ще е малко за това, което се разиграва в Къщата на Вип Брадър. Положението е станало направо страшно, тъй като съквартирантите не са адекватни. Оказа се, че т.нар. ни випове надигат чашите с алкохола още от събуждането си от сън, след което си правят коктейл и с хапчета.

Това разкри вестник „Ретро“ като новината отлично обяснява наистина психически нестабилното поведение на повечето от съквартирантите. Истината е, че Тачо, Жени Калканджиева, Евгени Минчев, Влади Въргала, Камелия Тодорова и още ред участници буквално не изпускат чашата от ръката си.

Вип Брадър

Положението в Къщата на Вип Брадър наистина става опасно и са необходими мерки

След ставането си сутринта, 90% от съквартирантите започват да разливат вина и уискита по чашите си, а към обед вече са премрежили погледите и не им пука от нищо и никого, както е видно и за самите зрители. Сред посочените имена често се присъединява и Ива Екимова, заедно с Албена Вулева и картинката става страшна.

Тъкмо под въздействието на огромното количество алкохол, смесено с антидепресанти, Жени Калканджиева и Тачо едва не опожариха Къщата на Вип Брадър със скандалите и жестоките истини, изкрещяни пред целия свят. Евгени Минчев за малко да удари Йорданка Христова с кубчетата, Тачо поряза Мартин със стъкло от счупена чаша, а Камелия Тодорова проспа цяло едно дененощие, смесвайки алкохол със солидна доза преспивателни.

Любопитно е обаче защо, след като Вип Брадър разполага с 24-часов екип от лекари и психолози, не изпрати някой в Къщата или най-малкото поне – защо не спре доставките на алкохол на съквартирантите?! Разбира се, ако това се случи, има огромна вероятност броят на скандалите да намалее и сеирът отива по дяволите, което е лошо за рейтинга, коментират по форумите.

Истината обаче е, че ситуацията в Къщата на Вип Брадър става наистина страшна – припомняме, че днес идваха лекари за Иво Аръков, а Зорница Линдарева бе откарана директно в болница. Причината и при двамата е една – злоупотреба с алкохол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Стана страшно: Отровиха се с алкохол и хапчета в Къщата на Вип Брадър!”

  1. Danaya Dobreva

    сеп. 26. 2014

    Вип боклуци-отврат!!!!

  2. Магазин Билка

    сеп. 27. 2014

    ВИП-ове за пример!!!

Добавете коментар