Евгени Минчев бил самотен навръх Нова година заради яка тупалка

Светският лъв Евгени Минчев побърка аудиторията в Къщата с пиянските си изцепки и ексцентричните си желания. Нова година 2014 не е е била напълно безпроблемна за пиара на звездите и затова той се почувствал безкрайно самотен, пише HotArena.net..

В Къщата Лорда пророни истински сълзи, когато тръгна да си събира багажа, за да се маха от Къщата, гневен на ВИП Брадър. Вкарал няколко питиета в кръвта си, Евгени показа грозен лик – безкрайно арогантен и неприятен.

[caption id="attachment_326467" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев се оказа изкусен бияч Евгени Минчев се оказа изкусен бияч[/caption]

При една от импровизираните игри в Къщата, при която всеки от съквартирантите споделяше най-съкровената тайна пред останалите, Евгени избухна срещу естрадната прима Йорданка Христова и дори запрати ожесточено към нея няколко от кубчетата си. Тя реагира неласкаво към действията му, а той не се стърпя и я нарече „комунистическа певица”. Скандалът заплаши да се превърне в грандиозен, но само здравата психика на певицата успя да го парира.

Подвластен на алкохола обаче, Евгени Минчев продължи да сипе пиперливи приказки и ругатни, което предизвика Големия брат да накаже всички, като им кръцна парите за бюджета. Съквартирантите се нахвърлиха срещу Лорда и той категорично се нахъси да си тръгва, припомни Kluiki.bg. След като Евгени Минчев бе решен да каже своето сбогом на Къщата и на всички в нея, изненадващо го спря от неразумната постъпка най-големия му враг певицата Камелия Воче.

Тя успя много бързо, дори изненадващо да кротне скандалджията. Воче го и прегърна сестрински, като всички прозряха, че инсцинираната омраза между тях е просто добре изигран цирк. Преди това Камелия Воче се зарече да го тупалка, дори поля портрета на Минчев с вино. Паркетният лъв също й се закани страховито.

Но всичко се оказа добре скалъпена история на ВИП Брадър. Евгени Минчев толкова се разчуства, че пусна сълзи от самосъжаление, защото самотно прекарал двата светли празника Коледа и Нова година. Разбра се, че Воче го е канила да празнува със семейството й, но светския пиар е отказал..

Оказа се, че на Нова година Евгени Минчев не е бил толкова безпомощен и самотен. Празнувал е сам, но в елитен столичен клуб за обратни. Там е налетял на дългогодишния си враг пловдивския фризьор и светски хроникьор Валентин Кулагин. Двамата си разменили нелицеприятни думи и накрая се сбили свирепо. Според очевидци в елитния клуб тупалката е била доста яка и само гардовете са успели да разтърват отколешните врагове.