Албена Вулева превърна ВИП Брадър в епизод от „Сигнално жълто”

Албена Вулева превърна ВИП Брадър в епизод от „Сигнално жълто”
5 (100%) 3 votes

Албена Вулева отново влезе в скандалната си роля

Албена Вулева отново ще се превъплати в ролята си на Мадам „Сигнално жълто”. Продуцентите на ВИП Брадър продължават да провокират с различни сцени и ситуации, в които скандала и драмата ескалират. Албена Вулева, известна с острия си език и с неподправения си сарказъм към звездите отново ще бъде в ролята на непоправимата водеща.

Замислените от продуцентите колизии в Къщата провокират ситуации, скандални и провокативни. Сюжетите в Къщата се базират на екшъни, които много дори „набедени” за жълти вестници са писали. Те буквално довършват жълтите новинки, като ги превръщат в цели сценарии.

Албена Вулева разсмя всички в Къщата

Албена Вулева разсмя всички в Къщата

Влизайки в Къщата на ВИП Брадър, Албена Вулева даде заявка за един от най-скандалните образи, но след девет дни вътре тя не е замесена в нито един от тях.
Блондинката ще направи миксиран образ от финала на всеки един от ВИП-персоните по своя си маниер.

Албена Вулева разби всички със с кечовете си

Албена Вулева разби всички със с кечовете си

Тази вечер Албена Вулева стъпи на криво с думите си към джаз примата Камелия Тодорова. Вулева каза, че е добре да се направи един параван между живите и мъртвите, защото именно там може да се остави Кеми Тодороф.albena3

Сарказъм и неистина има в нея, тя е малко невежа и не се е интересувала от мен, затова така ме обрисува пък бе реакцията на певицата Камелия Тодорова в Изповедалнята. С типичния си саркастичен език русокоската захапа и Евгени Минчев, че е лицемер, след който тичат всички.

Тя припозна Въргала като доста износен тип. С бъзика, че той има дългата „мръсна“ коса тя направо заби шоумена в земята.  За всеки имаше по щрих, който предизвика смях по лицата на всички въвлечени в скеча участници.
Но дали когато са били наистина герои в предаването на „Сигнално жълто”, са се смяли толкова много..

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар