Борис Солтарийски разкри колко е щастлив, Аделина също е на седмото небе

Смайващата изповед на Борис Солтарийски накара Аделина да се чувства като най-специалната дама на този свят. Певецът е споделил пред приятели, че би умрял, ако жена му го изостави, научи Kliuki.bg.

"Няма да живея без нея. Тя е абсолютно всичко, което имам. Изобщо не си представям да не е до мен. Сега и с бебето вече всичко придобива още по-голям смисъл. Не съм бил по-щастлив за всичките тези 30 години." - думите на Борис Солтарийски.

[caption id="attachment_326474" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски откри истинското щастие в Аделина Борис Солтарийски откри истинското щастие в Аделина[/caption]

Разбира се, те са достигнали и до самата Аделина, тъй като двамата се движат в едни и същи кръгове от приятели. Тя е останала много радостна и даже се е просълзила от чувстителността на своя мъж. Източници разкриват, че Ади е харесала Борис най-вече заради емоционалната му и чувствена личност, което не се срещало вече много при мъжете.

Любовта между двамата е нещо наистина много красиво. Те изживяха уникални мигове заедно, които им донесоха и най-ценото - бебе. То трябва да се роди всеки момент, а Борис Солтарийски просто не сдържа сълзите си от щастие. В "Ку-ку бенд" често го виждали толкова щастлив, че даже започвали приятелски подигравки на колегите му, които са известни шегаджии.

Борис Солтарийски се чувства така, тъй като за първи път той е истински влюбен. Може би звучи изненадващо, но той и друг път е признавал, че изобщо не е знаел какво е любовта, преди да срещне Аделина. Двамата се ожениха преди месец и половина, когато бременното коремче на хубавицата вече се виждаше доста ясно.

Аделина доказа огромната си любов към Борис Солтарийски с жест след сватбата. Тя прие неговата фамилия и вече официално е Солтарийска. Красавицата в момента се е запалила много по всичко свързано с децата и се подготвя с пълна сила за майчинството.