Кали тотално губи почва под краката си, унижението е огромно!

Певицата Кали е тотално съсипана и губи почва под краката си. Унижението й в Къщата на Вип Брадър е огромно, защото свидетели ще станат не само съквартирантите, а и зрителите днес.

След като вчера Кали бе буквално разкостена от мисията, чиито резултати диктуваха Зорница Линдарева, Иво Аръков и Атанас Месечков, а певицата отправи директно обвинение и заплаха към Евгени Минчев, то днес всичко излиза наяве. Кали разбира, че упреците и нападките й към лорда са били напълно неоснователни, а "палачите", обявили я за лицемерка и нечистоплътна, са тримата от общежитието.

[caption id="attachment_326491" align="alignright" width="300"]Кали Кали разбира грубата си грешка, унижението й е голямо[/caption]

Тази вечер Кали ще преживее най-голямото унижение в живота си като ще бъде принудена да бере "плодовете" на най-голямата си грешка до момента. От няколко дни тя се е затворила в себе си и бойкотира предаването, настоявайки, че обвиненията срещу нея са несправедливи и накърняват пословичната й честност и откровеност.

Думите й обаче предизвикаха жлъчни коментари в мрежата, тъй като хората ясно помнят момента, в който бившият на Кали - Антон Краус разкри пред цялата страна, че певицата му е изневерявала близо година, без да я е грижа, че ще нарани него или сина им.

"Като претендира за подобна директност и откровеност, защо Кали не беше честна със семейството си?! Ако човек лъже най-близките си хора, тогава какво очаквате - да бъде честен с останалите ли?! Пълни глупости! Кали е толкова честна, колкото и смела - при най-малкия проблем се разрева и тръшна, вместо да се бори с изправена глава", пишат във форумите зрители на Вип Брадър.

Кали ще стане за смях пред всички съквартиранти, а огромното й его няма да понесе това. Тя разбира, че мисията и предизвикателствата на Иво Аръков, Атанас Месечков и Зорница Линдарева са били изпитание, което тя не е издържала. А в добавка на всичко си печели опасен враг в лицето на Евгени Минчев и насмешка у съквартирантите в Къщата.

Източници, близки до Кали извън формата не изключват вероятността нервите й да не издържат и този път тя сама да пожелае да напусне Вип Брадър, тъй като престоят й там е провален и в голяма степен по нейна собствена вина.