Елена Кучкова е решила да играе ролята си докрай, втрещи всички!

Елена Кучкова може да бъде първият изгонен от Къщата на Вип Брадър идния понеделник и затова блондинката прави всичко възможно да си изгради медийния образ докрай. Тя буквално шокира съквартирантите с бруталните си изказвания за опита в леглото и предпочитанията си.

Пред очите на сащисаните мъже Елена Кучкова най-безцеремонно започна да обяснява как никога не би преспала с мъж, чието достойнство е по-малко от 20 сантиметра. "Не съм спала с такъв и не бих го направила. Харесват ми големите, обичам да ме изпълват докрай и не бих се задоволила с малък. Аз съм много разкрепостена и правя всичко в леглото. Добра съм повече, отколкото може да си представите дори", разбъбри се Елена Кучкова, а думите й накараха дори мъжете да се притеснят.

[caption id="attachment_326496" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова втрещи всички с бруталните си откровения[/caption]

Тирадата и самохвалството на Елена Кучкова обаче провокира разговор между Влади Въргала и Евгени Минчев, а темата бе доколко Елена Кучкова е привлекателна и съблазнителна за мъжете. Двамата признаха безспорните й напъни да го играе мъжемелачка, но откровено заявиха, че нито един от тях не би тръгнал да сваля жена като Елена Кучкова, защото не ги провокира.

Известен с острия си ум, Влади Въргала открито признава, че за него истинска и атрактивна жена е онази, която може да го завладее с интелект, остроумие и чар - неща, които момичета като Елена Кучкова не притежават.

Очевидно обаче блондинката не се вълнува ни най-малко от мнението на съквартирантите за нея и упорито продължава да се държи като разглезена примадона.

Припомняме, че Елена Кучкова си навлече недоволството на останалите в Къщата на Вип Брадър и огромен брой номинации след като заради прическата си си позволи да провали мисията на Вип Брадър и да обрече на бедност съквартирантите през цялата идна седмица.