Невероятно: Камелия Воче призна, че е свалила 20 кг! (ВИЖ КАК)

Невероятно: Камелия Воче призна, че е свалила 20 кг! (ВИЖ КАК)
5 (100%) 3 votes

Покрай нервите и напрежението от развода си в Италия, Камелия Воче надхвърлила 80 килограма!

Невероятно, но самата истина – фината и стройна Камелия Воче не винаги се е радвала на такива перфектни форми. Певицата и съквартирант в Къщата на Вип Брадър разкри, че е имало период в живота й, в който е надебеляла драстично като надхвърлила 80 килограма.

Това станало покрай огромното напрежение от развода й в Италия, който се точил цели 8 години, а нервите на Камелия Воче се опънали до краен предел. Тогава, за да опита да успокои психиката си по някакъв начин, Камелия Воче избрала най-погрешния от тях – храната. Тя буквално започнала да се тъпче с вредни храни като шоколади, пасти и хамбургери, съчетани с обилно количество алкохол и газирани напитки.

Камелия Воче

Ето как Камелия Воче успя да свали рекордните 20 килограма

Така всеки месец тя успешно се сдобивала с по 3-4 килограма отгоре, докато в един момент погледнала кантара и с ужас видяла, че стрелката надхвърля 80 оки. Тогава Камелия Воче се изплашила от себе си и решила коренно да промени живота и тялото си, пише вестник „Всеки ден“.

Тя споделя, че се е подложила на хормонално лечение, което съчетала със стриктна диета и физически упражнения. Камелия Воче признава, че често пъти си е лягала гладна – поне в началото, докато успее да свали първите килограми. След това обаче преминала на диета, която изцяло изключва вредните, бързи и висококалорични храни, и никога не консумира полуфабрикати.

Камелия Воче се отказала и от бялата захар – ползва рядко и само кафява, както и от бялото брашно. Менюто й вече години наред се състои единствено от плодове, зеленчуци, нетлъсти меса, много риба, извара и пълнозърнести храни. Камелия Воче обожава суровите ядки, които дават на организма й необходимата енергия и не вкусва олио, ползва единствено зехтин първо качество.

Камелия Воче не желае да си спомня онзи период в живота си, не само, защото е тежала 80 килограма, а най-вече заради болката и неприятностите, които са я накарали да забрави себе си и да стигне до това кошмарно състояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Невероятно: Камелия Воче призна, че е свалила 20 кг! (ВИЖ КАК)”

  1. Отслабване с билки

    сеп. 26. 2014

    Браво все пак!

Добавете коментар