Ваня Джаферович и Евгения се превърнаха в третата фамилия, която да изпита силите си в приключенското реалити

Ваня Джаферович стана любимец на зрителите и феновете на „Сървайвър” още с появата си, но...само за тези, които не гледат футбол! Ексцентричният хърватин открадна сърцата на заралии и...най-горещата плувкиня от телевизионния екран!

Ваня Джаферович осъзна смисъла на българската поговорка: „Откъдето е жената, от там – и родата!”. Всичко това – след като се запозна с Евгения Ангелова, научи kliuki.bg.

Красавицата, която за няколко години, преживя толкова, колкото останалите жени – за десетилетие, превърна Ваня Джаферович в образцов български зет.

Евгения Ангелова разби сърцата на хилядите му фенове с любопитна биография и впечатляваща визия. Брюнетката изгря едва осемнадесетгодишна в „Сървайвър” – в сезона, в който триумфира Ники Мартинов. Тогава впечатляващата й гръдна обиколка и широка усмивка накараха самия Владо Карамазов да се държи като провинциален коцкар и да я провокира. Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова

[caption id="attachment_326525" align="aligncenter" width="300"]Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова Една много нетипична сватбена церемония[/caption] [caption id="attachment_326528" align="aligncenter" width="300"]Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова Леа - най-сладката шаферка на света![/caption]

Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова

Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова Жени не спечели реалитито, но получи куп примамливи оферти, които прие с радост. Видяхме я на кориците на най-продаваните мъжки списания, стана първа подгласница на Мис Плеймейт 2010 Дорис Дилова, едно от горещите момичета на Денис Ризов. Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова

Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова

Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова

Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова

Ваня Джаферович се ожени за Евгения Ангелова Тя обаче не тръгна да ражда от милионер, а избра любовта в лицето на футболиста Ваня Джаферович. Връзката им се увенча с прекрасна малка дъщеря, която нарекоха Леа.

Влюбените родители подариха още една радост за интернационалното си семейство. На скромна церемония, преди две години, двамата се врекоха пред най-близките си хора. Кумове станаха близкият приятел на младоженеца - Марко Турудич и...Янита Янчева. Блондинката, която беше най-доверената на Жени в „Сървайвър”, беше до нея и зае почетно място сред малцината поканени.

След атрактивното семейство Агонцеви, амбициозните Ники Мартинов и дъщери, Ваня Джаферович и Евгения станаха третото семейство покорило приключенското реалити.