Мария пак доказа, че Гущеров не я заслужава (СНИМКИ)

Мария пак доказа, че Гущеров не я заслужава (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Мария изглежда в пъти по-добре от любимия си и това отново се видя в последната й фотосесия!

Певицата Мария е крайно неподходяща за Християн Гущеров. Така е поне що се касае до визията. Двамата сякаш са от различни светове. Фолк дивата е изящна и привлекателна, всеки мъж мечтае да я докосне. Единственият й недостатък е ръстът й, който е наистина прекалено нисък. Това обаче все едно е нищо, предвид външността на Гушеров. Милионерът е сериозно закръглен, но това никак не е най-големият му недостатък. Чисто визуално в лице Християн е много далеч от определението „привлекателен мъж“ и това го споделят всички жени по форумите. За разлика от Мара Отварачката, която е желана жена.

Последната фотосесия на Мария, която Kliuki.bg видя, доказа мнението на обществеността, че фолк дивата просто не е за закръглен и нечаровен мъж кто Гущеров. Певицата показа тяло за списание, при това на над 30-годишна възраст. Освен това тя вече е и раждала веднъж, което прави сензацията за красотата й пълна.

Уникалното тяло на Мария доказа максимата за "Красавицата и Звяра"

Уникалното тяло на Мария доказа максимата за „Красавицата и Звяра“

Слуховете, разбира се, не определят тази връзка като някаква неземна любов, а като общи интереси. Повечето българи имат мнението, че Мария е влюбена в портфейла на Гущеров, а той просто във визията й. Това обаче не може да се докаже. Вижда се само, че разликата помежду им е огромна и изобщо не си личи, че Християн е по-младият на години, а напротив.

Гущеров не заслужава това тяло, но...

Гущеров не заслужава това тяло, но…

И по-странни двойки е виждала родната действителност, което не бива да успокоява Християн Гущеров. Все пак обаче той има зад себе си стабилни финансови средства, които му дават увереност, че Мария ще остане до него при всички положения.

Ослепителната Мария отново предизвика еуфория

Ослепителната Мария отново предизвика еуфория

И все пак – любовта не пита. Дано наистина да е така и тя да съществува между Мара Отварачката и Гущеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мария пак доказа, че Гущеров не я заслужава (СНИМКИ)”

  1. al

    сеп. 27. 2014

    Гущеров е много мноооооооооооооооогоооооооооооо
    финансово красив за Мара това е достатъчно бившият й мъж е висок слаб стилен но банковата му сметка отъня и Мара му би шута и сега е с „красавеца“ Гущеров

Добавете коментар