Грандиозни тържества във Венеция по повод сватбата на холивудска знаменитост

Грандиозни тържества във Венеция по повод сватбата на холивудска знаменитост
5 (100%) 3 votes

Грандиозни тържества във Венеция по повод сватбата на холивудска знаменитост, а именно Джордж Клуни!

Вечният красавец Джордж Клуни се бе зарекъл да не минава под венчило отново до края на живота си след множество раздели, разводи и любовни раздори, но новата завоевателка на сърцето му изцяло преобърнала това негово схващане. Затова той не само отново ще сключи брак, но и предвижда сватбените тържества да продължат цели четири дни не къде да е, а в сочения от мнозина най-романтичен град на света – Венеция.

Бъдещата съпруга на Джордж Клуни се казва Амал Аламудин, тя е с ливански корени и има много екзотична красота и стилно излъчване, с което е докоснала сърцето на Джордж. Любовта им е от година, но и двамата вече са сигурни, че ще бъде вечна.

Грандиозни тържества по случай сватбата на холивудска знаменитост

Грандиозни тържества по случай сватбата на холивудска знаменитост

На сватбеното тържество са поканени редица звезди от киното, музикалната сцена и други знаменитости, като специално за повода ще пеят величия като Андреа Бочели и Лана дел Рей.

За Клуни това е втори брак, а за 36-годишната Амал – първи. Тя е сериозен адвокат с впечатляваща практика, владее френски и арабски език, научи Клюки.бг.

Любовта между Клуни и Амал започва през 2013-година и скоро следва предложение за брак

Любовта между Клуни и Амал започва през 2013-та година и скоро следва предложение за брак

На сватбата на Амал и Джордж Клуни ще присъстват Анджелина Джоли и Брад Пит, Синди Крауфорд и съпругът й, който е и свидетел от страна на Клуни. Избрана е Венеция като място на тържеството, защото е много красив и романтичен град и едно от любимите места за отсядане на актьора Клуни. По случай сватбата кметството ще затвори и територия пред Канале Гранде, което е толкова популярно място, пишат и от изданието „Вести“.

Дано след такава бляскава и грандиозна сватба, бракът не се окаже разочарование, а да изживеят щастливо годините си заедно и да имат наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Грандиозни тържества във Венеция по повод сватбата на холивудска знаменитост”

  1. Билки и добавки

    сеп. 27. 2014

    Толкова празненства заради една сватба… След 1 година ще са си омръзнали вече младоженците 😉

  2. Име (задължително)

    сеп. 28. 2014

    Гея поодърте и реши да се поожени :-))))

Добавете коментар