Грандиозни тържества във Венеция по повод сватбата на холивудска знаменитост, а именно Джордж Клуни!

Вечният красавец Джордж Клуни се бе зарекъл да не минава под венчило отново до края на живота си след множество раздели, разводи и любовни раздори, но новата завоевателка на сърцето му изцяло преобърнала това негово схващане. Затова той не само отново ще сключи брак, но и предвижда сватбените тържества да продължат цели четири дни не къде да е, а в сочения от мнозина най-романтичен град на света - Венеция.

Бъдещата съпруга на Джордж Клуни се казва Амал Аламудин, тя е с ливански корени и има много екзотична красота и стилно излъчване, с което е докоснала сърцето на Джордж. Любовта им е от година, но и двамата вече са сигурни, че ще бъде вечна.

[caption id="attachment_326567" align="aligncenter" width="200"]Грандиозни тържества по случай сватбата на холивудска знаменитост Грандиозни тържества по случай сватбата на холивудска знаменитост[/caption]

На сватбеното тържество са поканени редица звезди от киното, музикалната сцена и други знаменитости, като специално за повода ще пеят величия като Андреа Бочели и Лана дел Рей.

За Клуни това е втори брак, а за 36-годишната Амал - първи. Тя е сериозен адвокат с впечатляваща практика, владее френски и арабски език, научи Клюки.бг.

[caption id="attachment_326566" align="aligncenter" width="225"]Любовта между Клуни и Амал започва през 2013-година и скоро следва предложение за брак Любовта между Клуни и Амал започва през 2013-та година и скоро следва предложение за брак[/caption]

На сватбата на Амал и Джордж Клуни ще присъстват Анджелина Джоли и Брад Пит, Синди Крауфорд и съпругът й, който е и свидетел от страна на Клуни. Избрана е Венеция като място на тържеството, защото е много красив и романтичен град и едно от любимите места за отсядане на актьора Клуни. По случай сватбата кметството ще затвори и територия пред Канале Гранде, което е толкова популярно място, пишат и от изданието "Вести".

Дано след такава бляскава и грандиозна сватба, бракът не се окаже разочарование, а да изживеят щастливо годините си заедно и да имат наследници.