Емануела бясна на Николета Лозанова

Емануела бясна на Николета Лозанова
5 (100%) 2 votes

Емануела счита за недопустимо да й бъде нарушавано личното пространство!

Още едва започнала работа в Би Ти Ви, Николета Лозанова намери начин да вбеси фолк дивата Емануела. Причината е тази, заради която доста от звездите на шоубизнеса се сърдят. А именно нарушаване на личното пространство. Екипът на „Папараци“, което е новото предаване, водено от Ни Ло, хвана в кадър Емануела като бременна. Това се случи в столичен магазин, където певицата си избираше дрехи.

Емануела бясна на Николета

Емануела бясна на Николета

Въпреки че не го е показала на мига, Емануела е останала доста ядосана на Николета и екипа й, тъй като не желаела да се показва публично бременна, научи Kliuki.bg. Красивата изпълнителка на „Трий ме“ е много суеверна и смятала, че ако бебето стане обществено достояние преди своята поява на бял свят, това може да донесе много лош късмет в целия му живот занапред.

Ето я Емануела като бременна

Ето я Емануела като бременна

Съпругата на Божинов обаче едва ли се трогва от подобни суеверия. Както е известно, Ники не е човек на душевността, а вярва най-вече на материалния свят и всичко, което има в него. Затова тя не само не вярва в подобни лоши поличби, а и им се подиграва мислено.

Емануела обаче е друг тип човек. Като повечето жени, и тя си пада по парите и материалните блага, но вътре в себе си е убедена, че съществува един друг свят, който не може да бъде ръководен от хората. Затова певицата всячески се е опитала да убеди продуцентите на „Папараците“ да изключат материала си за нея и той да не бъде излъчен утре вечер по БТВ, но това едва ли може да се случи.

Самата Николета Лозанова бързо възприе жестоките закони на медиите и срина набързо приятелството си с Азис, за да привлече рейтинг за вече несъществуващото предаване „Поверително от NL“. Затова Емануела не бива да се учудва на нищо, което прави Николета в телевизионната сфера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар