Тъмна тайна за Ели Гигова излезе наяве!

Тъмна тайна за Ели Гигова излезе наяве!
4.6 (92%) 5 votes

Ели Гигова е най-тихата в Къщата на Вип Брадър, но крие своите тайни!

Милионерската наследница Ели Гигова безспорно е една от най-тихите и кротки съквартиранти в Къщата на Вип Брадър. Щерката на оръжейния бос никога досега не е влизала в разпри и интриги, а поведението й е на едно съвсем нормално, интелигентно и разумно момиче.

Оказа се обаче, че и Ели Гигова има своите тъмни тайни в миналото и неща, с които не се гордее. Красивата брюнетка е била измъчвана от порок, от който не е можела да се отърве дълго време – а именно страстта към хазарта. Ели Гигова пръснала над 20 000 лева от парите на татко си за залагания за футболни мачове, съобщава вестник „Всеки ден“.

Ели Гигова

Ели Гигова много трудно успяла да се измъкне от лапите на опасния порок

Самата Ели Гигова разкрила пред свои приятели, че още от малка се увличала страшно много по футбола и умирала от яд, когато не може да познае резултата от даден мач. На няколко пъти й се случило да разгадае финала на срещите, което я подтигнало към залаганията. Скоро обаче осъзнала, че не я бива в „ясновидските“ пророчества и започнала да губи, вместо да печели.

„Не исках да повярвам, че не мога да предскажа развръзката на срещи на любимите си отбори и се заинатих страшно. Колкото повече губех, толкова повече се нахъсвах да продължа и да опитам отново. Докато се осъзная, вече бях профукала 20 000 лева от парите на баща си. Единствено благодарение на помощта на своите най-близки приятели успях да се откъсна от тази зи мания, но вярвайте ми, беше най-трудното нещо в живота ми“, споделя пред познати Ели Гигова.

Тъкмо манията й към залагания била и причината тя да замине да работи в Брюксел, където изкарала пари и върнала дълга си към родителите си. Работата я накарала да се осъзнае и да се превърне в чисто нов човек.

Оттам нататък Ели Гигова не само, че не е залагала нито веднъж, но всячески избягва каквито и да било басове, облози и прочие, тъй като твърдо вярва, че това е болест, която лесно може да бъде прихваната, но много трудно излекувана.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Тъмна тайна за Ели Гигова излезе наяве!”

  1. Анонимен

    сеп. 28. 2014

    Ели е просто невероятна!

  2. mda

    сеп. 28. 2014

    Тя като я гледам точно така се е заинатила да става и известна личност в БГ…

Добавете коментар