Жени Калканджиева в шок: Тачо разкри неподозирана истина!

Жени Калканджиева в шок: Тачо разкри неподозирана истина!
3.9 (77.14%) 7 votes

Жени Калканджиева не беше и предполагала, че Тачо може да направи това!

Мирът и спокойствието в Къщата на Вип Брадър отново са на път да отидат в миналото, след като шестата по красота в света научи какво е разкрил публично съпругът й Тачо. С пълно право Жени Калканджиева е изпаднала в шок – тя дори и за миг не е подозирала, че може да бъде изложена по този начин.

А истината е, че Жени Калканджиева научи за чувствата на Стефан Манов – Тачо към бившата си /или не съмсем бивша/ любовница Зорница Линдарева. Тачо нямаше какво да крие от жена си, след като пред очите на цяла България призна на Венета Райкова в „Голямата уста“, че се тревожи много за състоянието на Зорница Линдарева и го боли за нея.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева надали ще може да преглътне унижението от признанието на Тачо

Причина за тревогата му е припадъкът на Зорница Линдарева в Къщата, който ужаси всички съквартиранти. Видимо най-притеснен от тях беше Тачо, който веднага се втурна да помага на Зорница Линдарева, а лицето му изразяваше истински страх и мъка. Запитан от Венета Райкова дали е имал чувства към Зорница Линдарева, или всичко е било просто забавление и отмъщение към Жени Калканджиева, Тачо директно отговори, че е бил влюбен и е обичал Зорница.

Това, което втрещи Жени Калканджиева е признанието му, че тези чувства не са си отишли и той продължава да обича Зорница Линдарева.

Припомняме, че преди признанието на Тачо, повечето от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър сами доловиха близостта и чувствата между него и Зорница Линдарева, а някои дори споделиха под сурдинка, че двамата си подхождат много повече, отколкото Тачо с Жени Калканджиева.

В крайна сметка Жени Калканджиева е потресена не от вероятността да изгуби мъжа си, а от това отново да бъде съжалявана от българите, след като стана ясно, че любовницата е успяла да открадне не само тялото, но и сърцето на съпруга й.

Тези дни предстои да разберем какъв ще е краят на историята и дали Жени Калканджиева ще се примири с фактите, или ще направи всичко възможно да влезе в друга роля, само и само да излезе победител – а трофеят й ще бъде самият Тачо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар