Ума Търман зарязана

Ума Търман зарязана
5 (100%) 3 votes

Русокосата красавица Ума Търман се оказа в ситуацията на изоставена любима, след като доскорошният й приятел Тарантино бе забелязан с друга дама!

Куентин Тарантино и Ума Търман бяха романтична двойка от неотдавна, но всички ги смятаха за прекрасни заедно и си личеше, че добре си пасват и си подхождат. Приятели и близки бяха шокирани от новината за раздялата им, пишат и от изданието „Лайфстайл“.

Kliuki.bg пък припомня на читателите си, че 51-годишният Куентин Тарантини никога не се е женил и актуалната му половинка се предполага, че е доста по-младата от него актриса Ванеса Ферлито. Тя има малко дете и може би от скоро има отношения с Тарантино, заради общите им филмови проекти. Покрай работата явно Тарантино се е увлякъл по младата жена и е задълбочил отношенията си с нея.

Ума Търман се оказа в неловката ситуация да бъде зарязана, въпреки красотата и славата си

Ума Търман се оказа в неловката ситуация да бъде зарязана, въпреки красотата и славата си

Но те очевидно не криели връзката си, забелязани по улиците на Ню Йорт да се разхождат и да вечерят в романтичен ресторант.

До момента Ума Търман има два развода – с Гари Олдман и Итън Хоук, който и е колега от филма „Гатака“. С Хоук имат две деца – момиче и момче. През 2012 г. красивата блондинка заживява с бизнесмена Бюсон, от когото ражда третото си дете – дъщеричка. Високата 1.80 руса хубавица стартира своята кариера като модел, но бързо се налага и в киноиндустрията. Ума Търман има шведски корени от майчина страна, а името й е на индийска богиня, означава „даваща блаженство“. Вече на 44 години, чаровната Търман още впечатлява с красота и стилно присъствие.

Всъщност една от първите по-запомнящи се роли на Ума Търман е във филм на Куентин Тарантино на име „Криминале’. Познанството им е наистина от доста години, много неща ги свързват, затова може би се оказва изненадваща тази раздяла и срив в отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар