Крисия Тодорова се появи в по-голяма възраст! Това е уникалната и супер талантлива Кристина Дончева, която има велик глас!

Може да звучи невероятно, но само месеци след появата на Крисия Тодорова в общественото полезрение, България вече я вижда и в леко по-голям на години вариант. Става въпрос за Кристина Дончева от град Бургас, която още на кастинга на X Factor смая журито и цялата зала със своите феноменални вокални умения, забеляза Kliuki.bg.

Кристина е родена през 1999 година, което я прави само с 5 години по-голяма от сладката Крисия. Девойката от Бургас участва вече в едно телевизионно шоу. Това е "Големите надежди", където обаче беше малко по-голяма от останалите. В X Factor пък е сред най-малките, но талантът й е толкова голям, че нито един от членовете на журито или продуцентите на шоуто не посмя да каже "не" на младото момиче.

[caption id="attachment_326678" align="alignright" width="300"]Кристина Дончева е по-голям на години вариант на Крисия Тодорова Кристина Дончева е по-голям на години вариант на Крисия Тодорова[/caption]

С Кристина Дончева е работено професионално от малко дете и това си личи по нейното пеене, което звучи не като за кастинг, а като направо за концерт. Освен всичко друго, млатата девойка има и доста красива и чаровна визия, което е предпоставка да стане много голяма звезда. Мария Илиева дори вече й сподели, че в нея има X Factor, което е най-основното за това шоу.

Със сигурност Крисия и Кристина един ден ще бъдат сред най-големите музикални звезди на България. Едната вече започна шеметна кариера в "Шоуто на Слави", въпреки че е само на 10 години. Другата пък все още не е намерила човека, който да я направи звезда, какъвто е Слави Трифонов за Тодорова. Но е ясно, че с тези гласови умения чаровницата от Бургас ще стане звезда.

Вижте и чуйте представянето й на кастинга на X Factor. Саня дори я обяви за един от бъдещите финалисти. Това изглежда наистина много вероятно.