Тити Папазов панически бяга от ВИП Брадър (Още подробности )

Тити Папазов панически бяга от ВИП Брадър (Още подробности )
5 (100%) 4 votes

Тити Папазов не можа да издържи и избяга от ВИП Брадър

Тити Папазов, известен с почти непрекъснатия си рев напусна Къщата на ВИП Брадър по Нова телевизия. С викове, че повече не може така и не издържа вече, той напусна панически съквартирантите и своя временен „Образцов дом”. Тити Папазов влезе в къщата с една огромна кауза – да спаси от фалит своят баскетболен тим.

Припомняме, че след като разследвания за банкрута на КТБ Цветан Василев се оттегли и вече не инжектира финансово националния ни отбор по баскетбол, той остана на самотек.

Победите му също не му помогнаха и угрозата от неговото окончателно съсипване тегне над главата на спортистите.

Тити Папазов панически напусна Къщата

Тити Папазов панически напусна Къщата

За да ги спаси и да гарантира по-нататъшните им победи, треньора Тити Папазов реши да се „прежали” и прекара няколко месеца в затворено пространство.

Той прекрачи прага на Къщата с тази едничка цел на спасител. Дали обаче ВИП Брадър ще разреши отново Тити Папазов да се завърне в Къщата и как изобщо ревливият спортист е излезнал  оттам, остава загадка поне до тази вечер.

Константин или по-известен като Тити Папазов бе един от най-съвестните участници в шоуто, който не се конфронтира с никой.
Треньорът плака горко за тъмнто минало на своите съиграчи. Той обаче изненадващо се превърна в първия, който гневен напусна реалите формата.

Коя е истинската причина за шокиращата му реакция и дали Тити отново ще се завърне, ще видим на живо тази вечер.
Има ли баскетболният бос договорка с продуцентите така да постъпи или това е негово своеволие, също ще разберем от днешното издание на ВИП Брадър в 20 часа.

В този час ще узнаем и кой от съквартирантите ще бъде изгонен завинаги. Засега „кандидатите” са Жени Калканджиева и съпруга й Тачо, както и плеймейтката Елена Кучкова.
Светският лъв Евгени Минчев, модела Мартин Маринов и джаз певицата Камелия Тодорова също са застрашени от елиминиране.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар