Тити Папазов заряза ВИП-овете (уж), а благоверният на Жени Калканджиева не удържа на обещанието да не близва алкохол

Тити Папазов напусна ВИП Брадър в емоционален пристъп...или поне така обявиха от продукцията!

Във Фейсбук-страницата на предаването пуснаха съвсем кратко видео, в което най-любимия и ексцентричен треньор на България разтреперан излиза от нечии врати с думите: „Излизам, не мога! Трябва да направя нещо! Повече не мога да стоя тук!”. Тити Папазов излиза от ВИП Брадър Тити Папазов - вън от ВИП Брадър 2014 Всички по форумите писнаха моментално: „Ама как?!”, „Скандали ли има пак?! Да не са се натряскали Калканджиеви отново?!”, „Той ми беше фаворит!”. Емоциите обаче стихнаха така както се и появиха, видя kliuki.bg!

Риторичните въпроси на продукцията „Каква е причината за избухването на Тити Папазов и ще се върне ли в Къщата?” дадоха доста храна на конспираторите. Той носи блуза с емблемата на „Левски”, разрешават на звездите да напускат Къщата при ангажименти а и... зрителите го видяха да стои кротко на дивана по време на живите излъчвания. След подробен анализ във форумите решиха, че баскетболният треньор е излязъл заради професионален ангажимент, който го е изкрала бързо от равновесие!

Никакви ревове, драми и липса на семейство. Малките деца идват през уикенда да видят родителите си в Къщата и без това!

Тити Папазов сам каза след сълзите на Кали във ВИП Брадър 2014, че трябва да си вземат поука и да не приемат за чиста момента казаното от Големия брат! Каква е истината, разбира се, ще се разбере довечера!

Сега е интересно друго: „Абе, къде е Тачо?!”. Стефан Манов („Калканджиев” – във форумите) буквално се изпари от Къщата! Недомлъвките на Жени „Дали са го пуснали вече?!” и на Данчето Христова „Ако са го пуснали, ще е било веднага!” се сториха истинско предизвикателство за бдителни зрителки!

[caption id="attachment_326697" align="aligncenter" width="224"]Тачо пиян се кара Спря ли алкохола Тачо?![/caption]

Някои „запознати” се кълнат: Тачо се наквасил с алкохол и за него викали линейка! От продукцията веднъж пробвали да скрият препиването на Зорница и лекарската намеса, нищо чудно пак да го направят!

Други пък станали свидетели на грозен панаир между Тачо и Мартин. При толкова концентрати (които дори Фънки и компания не погълнаха!), май се стигнало до физическа разправа!

Засега феновете разполагат само с доказателство, че Тити Папазов е излизал, и то вбесен, но откъде?!