Андрей Арнаудов успя да затвори устата на самонадеяната моделка, която много внимава какви ги говори пред камерата

Андрей Арнаудов стегнал здраво юздите на новата си любима, пролича си още в първия епизод на „Папараци”.

Своенравната Бориса Тютюнджиева или си е намерила майстора, или крои пъклени планове да завлече маститият млад продуцент пред олтара, предполага kliuki.bg. Поопечената на солариума хубавица цъфна в дома на Николета за пилотния епизод на новия й стар проект.

[caption id="attachment_326711" align="aligncenter" width="300"]Андрей Арнаудов сви сърмите на Бориса Андрей Арнаудов изпълни мисия невъзможно: Приземи Бориса Тютюнджиева[/caption]

Освен загоряла и лекинко (за да не сме груби) пухкава, новото гадже на Андрей Арнаудов изненада зрителите с благо поведение. Нищо общо няма с арогантното девойче и лафовете й тип „Моа ли ся да кажа нещо?!”

Бориса Тютюнджива премерва всяка от думите си, която се отнася до връзката й. Моделката внимава да не изпусне нещо излишно: Не, не се познавали отпреди „Къртицата”, провокирал интелекта й, не искала брак в никакъв случай!

Андрей Арнаудов отдавна си наложи вето и вече не обсъжда личния си живот. Но всяка амбициозна дама знае добре – той иска деца, но втора сватба – никога!

Бориса Тютюнджиева гледала на романтичните церемонии като сбирка на „двама влюбени и двеста гладни”. В любимия си ценяла най-вече умението, с което поддържа дългогодишно партньорство с Иван. Въобще – пълна идилия!

Андрей Аранудов трябва да е сляп, за да я изпусне! Готина, материално незаинтересована от възможностите му (защото е със заможни родители), софиянка (защото се дразни от амбициозни провинциалистки), не иска да разруши старото му приятелство с Иван и не ще да се гизди с булчинска рокля! Остава само дете да му роди – и позицията на Бориса е бетонирана завинаги!

Николета на този етап не би си и мечтала да има по-добър първи гост за дебюта на „Папараци”, но „дисциплинираната” моделка не роди нито една пикантерия, за която да се говори една седмица.

Лозанова се хвали, че била самотна на върха на светската журналистика, но не се усети как кака й Венета Райкова още я бие с едно коментарно предаване. „Голямата уста” ражда поне един скандал, въпреки че не разполага с ресурса на „Папараци”.

Ако Бориса успее да приспи бдителността на Андрей Арнаудов, със сигурност следващото й гостуване ще бъде по-впечатляващо от ТОВА!