Бомба: Жени Калканджиева направи скандално признание!

Бомба: Жени Калканджиева направи скандално признание!
4.2 (84%) 5 votes

Жени Калканджиева се оказа не това, за което се представя!

Скандалите във Вип Брадър буквално се леят като из ведро. След като Тити Папазов неочаквано изпадна в пристъп на истерия и настоя да напусне Къщата, Тачо пък бе изритан от нея заради шамар, който внезапно зашлеви на бившата си Зорница Линдарева.

Последната хукна да лее сълзи пред психолог, а съквартирантите се разделиха на два лагера, гарантирайки, че битката тепърва предстои. И в цялата тази „идилия“ шестата по хубост в света Жени Калканджиева направи скандално признание за себе си, с което тотално развенча представите за морална, разумна и уважавана дама, за каквато винаги е претендирала – на трезво обаче.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева продължава да се друса, за ужас на близките си

В пристъп на поредното си алкохолно опиянение, Жени Калканджиева втрещи всички с признанието си, че редовно е злоупотребявала със забранени вещества и изобщо не съжалява за това. Съпругата на Тачо била преминала през абсолютно всичко, само без хероин. А към момента продължавала да друса, но единствено с качествена кока, която си доставяла директно от босовете на подземния свят, пише вестник „Всеки ден“.

Жени Калканджиева стигала дотам, че неведнъж била напълно неадекватна – както, когато се назобила за първи път с халюциногени вещества в Милано и изпаднала в тотален амок. Часове наред тя не можела да дойде на себе си – виждала се като скелет в огледалото, искала да си реже вените и се страхувала да затвори очите си, защото щяла да умре.

Тези преживявания обаче не я накарали да преосмисли начина си на живот и да се откаже от дрогата. Напротив – Жени Калканджиева продължила в същия дух с пълна сила, а явно съпругът й Тачо е отлично осведомен какви ги върши любимата му.

Може би това също го е отвратило в известна степен и го е тласнало в обятията на глуповато, но пък простодушно и предсказуемо момиче като Зорница Линдарева, коментират близки до Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бомба: Жени Калканджиева направи скандално признание!”

  1. Аля

    сеп. 30. 2014

    А не трябваха ли да изгонят и Евгени който хвърли купчетата по Данчето?

Добавете коментар