Мъст: Златка Димитрова и жената на Миро се хванаха за косите!

Мъст: Златка Димитрова и жената на Миро се хванаха за косите!
5 (100%) 3 votes

Златка Димитрова не издържа на напрежението и изля гнева си в социалната мрежа!

Златка Димитрова не издържа на напрежението и на поредния скандал, в който тя и съпругата на любимия й Миро се „хванаха за косите“ отново и изля гнева си в социалната мрежа Фейсбук. Златка Димитрова и законната благоверна на любимия й не са се сбили в буквалния смисъл, макар това да е далеч за предпочитане – ще се сбият, ще им мине.

Ситуацията обаче е коренно различна и Златка Димитрова е подложена на невероятен психически тормоз от страна на зарязаната съпруга. Жената на Миро е започнала да следи Златка Димитрова още по-изкъсо като я дебне навсякъде – на улицата, пред дома й, във Фейсбук, а отскоро и в Инстаграм.

Златка Димитрова

Златка Димитрова нападна съпругата на Миро във Фейсбук, онази я предизвика

Тя така се вманиачила по плеймейтката, че на практика се идентифицирала с нея, коментират и познати на Златка Димитрова. Това доведе до лудост красавицата, която не издържа и написа обръщение към съпругата на Миро в страницата си.

То гласи: „Ох, страшно много ме следят, дори тук. Но щом като желаеш да живееш в сянката ми, ок – това си е твоя работа“. Коментарът на Златка Димитрова е привидно ироничен, но запознати довериха, че плеймейтката се чувства на предела на нервите и търпението си от поведението на съпругата на Миро и родителката му. Т.нар. свекърва на Златка Димитрова е неотлъчно до законната си снаха и я подкрепя за всяка лудост и всяка беля, които тя пожелае да сервира на Златка Димитрова.

Припомняме, че двете изпращаха лавини от съобщения на мобилния телефон на Златка Димитрова преди време, когато връзката й с Миро бе още в началото. А когато Златка Димитрова забременя, свекито тръгна по врачки и ходжи, за да прави магии, та плеймейтката да изгуби бебето си – както и стана в крайна сметка.

„Щом сега продължава да я следи, значи отново е замислила нещо и Злати с право недоволства. Защо се унижава така тази жена?! Да не би да вярва, че по този начин ще си върне съпруга – друг път! Миро е със Злати и ще остане с нея – още повече след тоталния резил и злоба на жена му“, твърдят близки до Златка Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Мъст: Златка Димитрова и жената на Миро се хванаха за косите!”

 1. Анонимен

  сеп. 29. 2014

  златката е пълно куку

 2. анна

  сеп. 30. 2014

  Свършиха ли се мъжете та разваляш семейства бе мизернице.А и поне тоя да беше някой красавец,а на тоя и плюнката не бих си хвърлила.

 3. yyexpl

  сеп. 30. 2014

  Аз не мога да разбера какво ни я бутат тая златка толкова……какво е направила в живота ….какво е постигнала…….сложила е един силикон…..снимала се е гола и толкова……нито е някаква артистична личност нито е известна с нещо друго освен…че е известна…..а пък е и една красавица…..няма що….жалко за нея, защото покрай цялата дандания да бъде известна си загуби детенцето….

 4. Здраве

  сеп. 30. 2014

  Българският ВИП -> Временно Имам Пари
  😉

Добавете коментар