„Папараци” може да не го докара дори до Първи рожден ден с това име – шефовете беснеят още със сефтето

„Папараци” на Николета Лозанова се оказа истинска изненада, но неприятна! Шеметната телевизионна кариера на плеймейтката ще приключи по-бързо, отколкото си е мислела!

Иван и Андрей успяха да направят това, което неколцина други водещи и продуценти не успяха – да сринат рейтинга на „Горещо”. Николета се размаза от коментари във Фейсбук и на екрана: Страхотно се чувствала на върха, най-добрите продължавали, щяла да продължава да прави „удари” и какво ли-не, видя kliuki.bg.

За нещастие на плеймейтката Лозанова, тя и нейните „Папараци” не само няма да го докарат до дълголетието на Венета и нейните проекти. Направо щяла да си замине след изтичането на договора, твърдят от lifestyle.bg.

Завеждащият "Новини и актуални предавания" Венелин Петков се срещнал с по-големите шефове в деня след пилотния епизод на „Папараци”. Телевизионерът изразил шумно и категорично неодобрението да дели медия с „това чудо”.

Младият шеф и така не харесвал клюкарски преварения, но воденото от Николета тотално го отвратило. Добре образованият Петков (с няколко специализации и стажа в чуждестранни медии) не могъл да понесе самодоволнеченето на Николета.

Лозанова ужким щеше да се усъвършенства, но и дума не можело да става да записва Журналистика в Университета или каквито и да било специализирани курсове. Нейната всеотдайност към предаването, на което е водеща, се ограничавала с това само да чете от атутокю текст написан от други или в най-краен случай да зададе, за да изрази категоричното си неодобрение подобно нещо да тече в ефира пет скучни въпроса два-три пъти годишно.

[caption id="attachment_326743" align="aligncenter" width="300"]Ще свалят Папараци - те на Николета Тя танцува само един сезон![/caption]

За капак – дори единствена в ефира, Николета не пожъна такъв чутовен успех, на какъвто се надява. Преди година Иван и Андрей инвестираха прилична сума за ексклузивни кадри и находки. Пожънаха мегауспех със сватбата на Жоро Илиев и Мая.

За новото предаване обаче пари май толкова пари няма. У′дари като пазаруването на Емануела и родата на врагинята Алисия просто досадиха на драгия зрител. Интервюто по пантофи с „продуцентшата” Бориса пък тотално приспа мераклиите да гледат „Папараци”.