Фатална грешка: Тачо предаде Жени с неочаквано разкритие!

Фатална грешка: Тачо предаде Жени с неочаквано разкритие!
4.3 (85%) 4 votes

Бракът между Тачо и Жени Калканджиева се държи на косъм!

Първият позорно изгонен от Къщата на Вип Брадър Стефан Манов – Тачо направи фатална грешка в предаването на Гала „На кафе“ тази сутрин. Тачо разкри истина за Жени Калканджиева, която шестата в света едва ли ще му прости. Защото признанието на съпруга й нарани това, което тя брани най-ожесточено, а именно името и гордостта си.

В ефир, пред цяла България, Тачо се изпусна и обвини Жени Калканджиева в лъжа. Припомняме, че красавицата винаги и навсякъде тръбеше, че не е ревнива, а адски освободена жена, която разрешава на съпруга си да има забежки с други жени. Еденственото, на което държала, е да не я излага с тях и да бъде честен. Е, оказа се, че нечестната – поне според днешните думи на Тачо, е именно тя.

Жени Калканджиева

Тачо се изпусна и срина за секунди градения от Жени Калканджиева образ

„Не е вярно, че е освободена и толкови силна. Евгения е ревнива и то бясно ревнива“, изпусна се Тачо пред Гала и зрителите, с което тотално развенча образа, който Жени Калканджиева упорито е изграждала за себе си години наред. На практика Тачо призна, че изневярата му със Зорница Линдарева продължава да измъчва Жени Калканджиева и става повод за нови и нови дразги в семейството им.

В момента Жени Калканджиева се намира в Къщата на Вип Брадър и няма как да разбере за признанието на съпруга си. Още с излизането си навън обаче, тя ще научи всичко и това ще бъде краят между нея и Стефан Манов, прогнозират близки познати на Жени Калканджиева.

Сякаш, за да замаже гафа си, Тачо заяви, че Жени Калканджиева е далеч по-добра в леглото от Зорница Линдарева – въпрос, който му бе зададен от коментаторите в стуриото на Гала.

Това обаче надали ще го отърве от гнева на ледената кралица, както доста хора наричат Жени Калканджиева заради своенравния й и деспотичен характер.

Остава и да наблюдаваме развоя на събитията оттук насетне, както и какви щи ги върши Тачо сега, когато той е на свобода, а Жени Калканджиева ще остане в Къщата на Вип Брадър още два месеца /в най-добрия случай/ и няма да има възможност да го следи изкъсо и да му търси сметка за постъпките.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Фатална грешка: Тачо предаде Жени с неочаквано разкритие!”

  1. съвет

    окт. 01. 2014

    Много са ми синпатични и двамата и престанете са пишете съчинения на техен гръб. Ами обичат се хората, не може да няма ревност там, където има обич. Пожелавам им на двамата Тачо и Жени само любов и щастие. Дано си оправят нещата. Стскам им палци. И незнам какво раздухвате тези изневери. Е, случва се- все пак е случка, а не събитие.

  2. Име (задължително)

    окт. 03. 2014

    Да, те са много синпатични на тъпите хора

Добавете коментар