Зорница Линдарева ще напусне завинаги Къщата на Вип Брадър - ето защо!

След като съпругът на Жени Калканджиева - Тачо бе принудително задължен да напусне шоуто Вип Брадър снощи, заради шамара, който зашлеви на бившата си любовница Зорница Линдарева, последната ще го последва и ще си тръгне от Къщата, разкриха източници.

Зорница Линдарева е изпаднала в поредния си срив, след като осъзна, че любимият й вече няма да е до нея и тотално е забравила унижението, на което я подложи Тачо пред очите на милиони зрители. Поведението на Зорница Линдарева наистина е обезпокоително, тъй като снощи всички видяха щастливата усмивка на лицето й, предизвикана от отстраняването на Тачо. А само няколко часа по-късно тя отново е в пристъп на отчаяние и тежка депресия.

[caption id="attachment_326756" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева настоява да последва Тачо извън Къщата. Дали ще й се отвори парашутът?![/caption]

За извеждането на Зорница Линдарева от Вип Брадър категорично и твърдо настояват родителите й, които са изключително уплашени за здравето и дори живота на щерка си. Родителката на Зорница Линдарева открито заяви пред медии, че дъщеря й е страдала от булимия и има огромна вероятност стресът от Къщата да я отключи отново, което ще бъде фатално за детето й.

Майката на Зорница Линдарева призна с премрежени от сълзи очи, че от няколко дни настоява за спешна среща с дъщеря си, която иска да прибере у дома, но от екипа на шоуто не са й позволили да го направи, нито дори да поговори с нея очи в очи.

След припадъка на Зорница Линдарева пред очите на съквартирантите обаче, както и поредното й душевно разстройство днес, родителите й са категорични, че не искат тя да прекара и ден повече в тази обстановка, която застрашава не само здравето, но и реалното й съществуване.

Из светските среди на столицата пък се носи упорито слухът, че Зорница Линдарева ще направи всичко по силите си, за да напусне предаването - доброволно или като наказание, само и само, за да използва момента и да остане сама с Тачо навън. Докато Жени Калканджиева е в Къщата и няма да има никаква представа какво става между двамата навън.

Дали идеята на Зорница Линдарева ще успее, предстои да разберем от идните епизоди на Вип Брадър тази седмица.