Бомба! Нов срив на Зорница Линдарева в Къщата: Напуска шоуто!

Бомба! Нов срив на Зорница Линдарева в Къщата: Напуска шоуто!
5 (100%) 3 votes

Зорница Линдарева ще напусне завинаги Къщата на Вип Брадър – ето защо!

След като съпругът на Жени Калканджиева – Тачо бе принудително задължен да напусне шоуто Вип Брадър снощи, заради шамара, който зашлеви на бившата си любовница Зорница Линдарева, последната ще го последва и ще си тръгне от Къщата, разкриха източници.

Зорница Линдарева е изпаднала в поредния си срив, след като осъзна, че любимият й вече няма да е до нея и тотално е забравила унижението, на което я подложи Тачо пред очите на милиони зрители. Поведението на Зорница Линдарева наистина е обезпокоително, тъй като снощи всички видяха щастливата усмивка на лицето й, предизвикана от отстраняването на Тачо. А само няколко часа по-късно тя отново е в пристъп на отчаяние и тежка депресия.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева настоява да последва Тачо извън Къщата. Дали ще й се отвори парашутът?!

За извеждането на Зорница Линдарева от Вип Брадър категорично и твърдо настояват родителите й, които са изключително уплашени за здравето и дори живота на щерка си. Родителката на Зорница Линдарева открито заяви пред медии, че дъщеря й е страдала от булимия и има огромна вероятност стресът от Къщата да я отключи отново, което ще бъде фатално за детето й.

Майката на Зорница Линдарева призна с премрежени от сълзи очи, че от няколко дни настоява за спешна среща с дъщеря си, която иска да прибере у дома, но от екипа на шоуто не са й позволили да го направи, нито дори да поговори с нея очи в очи.

След припадъка на Зорница Линдарева пред очите на съквартирантите обаче, както и поредното й душевно разстройство днес, родителите й са категорични, че не искат тя да прекара и ден повече в тази обстановка, която застрашава не само здравето, но и реалното й съществуване.

Из светските среди на столицата пък се носи упорито слухът, че Зорница Линдарева ще направи всичко по силите си, за да напусне предаването – доброволно или като наказание, само и само, за да използва момента и да остане сама с Тачо навън. Докато Жени Калканджиева е в Къщата и няма да има никаква представа какво става между двамата навън.

Дали идеята на Зорница Линдарева ще успее, предстои да разберем от идните епизоди на Вип Брадър тази седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар