Видовден: Тези снимки накараха Мария да посинее от ужас! (ВИЖ ГИ ТУК)

Видовден: Тези снимки накараха Мария да посинее от ужас! (ВИЖ ГИ ТУК)
4.4 (88%) 5 votes

Мария не е на себе си, разкриха близки до певицата източници!

Дребната звезда на Пайнер Мария е изпаднала почти в нервна криза и буквално е посиняла от яд и ужас при вида на въпросните снимки, които сами може да разгледате по-долу в текста. Близки до Мария разкриват, че миньончето така и не може да преодолее чисто женската си ревност към бившия си съпруг Димитър Андонов и новата му благоверна Никол Андонова. А щастието им директно я хвърля в истерични изблици.

Мария

Мария е с Християн Гущеров отдавна, но още злобее заради любовта на бившия си към Никол Андонова

Самият Християн Гущеров отлично виждал и осъзнавал завистта и злобата на Мария, но не се тревожел, тъй като истината е, че страданието на Мара Отварачката не е породено от любов към Митко Андонов, а от чисто конкуренция с прелестната Никол Андонова и желанието винаги и навсякъде да е номер едно. Е да, но това няма как да се случи, шушукат из светските среди на столицата.

Истината е, че Никол Андонова превъзхожда Мария по абсолютно всички критерии – като се започне от ръст, телосложение, цялостна визия и се стигне до така важните характер и умствен багаж. Мария не може да стъпи на малкото пръстче на новата на бившия си, което я убива, коментират нейни познати.

В настоящия случай Мария не успяла да скрие яда и черната си завист от поредното пътешествие на Никол Андонова, подарено й щедро от Димитър Андонов. Бизнесменът, който и след толкова години продължава да е все така безумно влюбен в жена си – за разлика от скоропостижната му раздяла с Мария.

Никол и Митко са по-влюбени и щастливи от всякога

Никол и Митко са по-влюбени и щастливи от всякога

Бившият на Мария заведе жена си на поредното романтично пътешествие по света

Бившият на Мария заведе жена си на поредното романтично пътешествие по света

Димитър Андонов и Никол Андонова не пропускат да се снимат заедно, но без да парадират с това. А от снимките им личи невероятна естественост и непринуденост, каквито Мария не познава откакто името й е излязло за първи път в пресата.

Класата на Никол не може да бъде постигната от Мария

Класата на Никол не може да бъде постигната от Мария

Модерна, красива и страшно стилна жена

Модерна, красива и страшно стилна жена

„Мария може да си злобее колкото иска, но истината се вижда от всички. И тя е, че Християн Гущеров почти никога не е изявил желание да бъде сниман с нея, камо ли сам да качва техни общи снимки в мрежата. Какво говори това – че въпреки креватните им упражнения и задоволството да „оправя“ чалгаджийка, той не я уважава и не държи на нея толкова, колкото бившият й мъж държи на Никол Андонова. Ето това убива Мария“, коментират познати на певицата и разказват, че тя не спирала да следи фейсбук профилите на „конкурентката“ си, при това ежедневно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Видовден: Тези снимки накараха Мария да посинее от ужас! (ВИЖ ГИ ТУК)”

  1. hm

    сеп. 30. 2014

    Повече ми прилича на преувеличената голяма любов на Николета и Валери дето ни заливаха със снимки.

  2. Име (задължително)

    окт. 17. 2014

    Сериозен мъж да виси във фейсбук да качва снимки?! Шегичка! Ах, даааа – и това е израз на любов. Убихте ме.

Добавете коментар