Избухна: Думите на Тити Папазов взривиха Къщата! (ВИЖ ВСИЧКО ТУК)

Избухна: Думите на Тити Папазов взривиха Къщата! (ВИЖ ВСИЧКО ТУК)
4.3 (85%) 4 votes

Най-накрая Тити Папазов не издържа и избухна с пълната си сила!

Тити Папазов бе едно от най-големите очаквания на старта на Вип Брадър тази година. Заради свръх емоционалния си и сприхав характер, той бе огромната надежда на екипа на шоуто, че ще бъде сред първите, които ще предизвикат така тачените скандали в Къщата.

Какво бе учудването им обаче, когато вече няколко седмици Тити Папазов не само не повиши тон, ами гласът му дори рядко се чуваше сред съквартирантите. Тити Папазов бе видян да плаче като дете само веднъж, по време на мисията с кубчетата, където съквартирантите разкриха някои от най-болезнените си и скандални тайни.

Тити Папазов

Тити Папазов изкрещя истината в очите на всички, отказа се и от хонорара си

И тъкмо, когато всички решиха, че Тити Папазов ще си остане скучен, избухна бомбата – при това унижощителна! Причината бе съботният екшън в Къщата и звучния шамар, с който Тачо отвъртя главата на бившата си любовница Зорница Линдарева. Всичко това се разигра пред очите на Тити Папазов, за когото това бе преломният момент.

Тити Папазов изригна, а думите му взривиха Къщата. Той не само напусна шоуто, за да се срещне и разговаря с психолог, а реши тотално да зачеркне Вип Брадър от живота си и да се прибере при семейството си. За тази цел Тити Папазов и днес категорично заяви, че не иска и да чуе за обещания си хонорар от 30 000 лева, подарява го на предаването, но не иска да има нищо общо с целия този цирк и простотия.

„Излизам. Не мога вече така! Трябва да направя нещо, а не да карам семейството ми да се черви като гледа цялата тази простотия, глупост и селяния на т.нар. випове. Какви випове, какви 5 лева, бе?! Никога в живота си не съм бил част от подобно нещо, отвратих се“, изнервено ръкомахал Тити Папазов, докато сълзите се стичали по лицето му.

Той признава, че въпросният хонорар му е бил от огромна нужда, за да позакърпи с него дупките в семейния бюджет, но никакви пари не са в състояние да го накарат да продължи да живее в среда на алкохолици и скандалджии.

Сега предстои да видим как ще се завърти колелото и какво ще стане с останалите съквартиранти в Къщата, след като Вип Брадър снощи изгони Тачо, Тити Папазов заяви, че си тръгва на всяка цена, а Зорница Линдарева е другата, която настоява да го последва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Избухна: Думите на Тити Папазов взривиха Къщата! (ВИЖ ВСИЧКО ТУК)”

 1. биб

  сеп. 30. 2014

  Браво,Тити,каза им го!
  ПРОСТОТИЯ И СЕЛЯНИЯ!
  ВИП?!
  ХАХАХА
  Е,това ако са ни виповете/не визирам Данчето!/,то какви ли сме другите?!Май ВИП-овете са пред телевизорите! Имаме образование,честни доходи,скромни сме и възпитани!
  То какви са тия алкохоли и курварии?!На това ли учите подрастващите?!То бива илюминатщина,ама то взе да граничи с идиотщина!!!

 2. да,да,да

  сеп. 30. 2014

  Дори и да го изтриете,това само ще докаже ИСТИНОСТТА на тези дума!
  It’s OK!

 3. Билки и добавки

  сеп. 30. 2014

  Браво, Тити! Много правилно си им го казал!

Добавете коментар