Жени Калканджиева и Зорница Линдарева спретнаха лют скандал в Къщата

Жени Калканджиева и Зорница Линдарева са в обтегнати отношения и тази вечер двете ще си излеят яда една на друга. Шестата по хубост не може повече да понася изкусителката, тъй като смята, че тя е в основата на изгонването на съпруга й.

Всички станаха свидетели на кривата предизвикателна усмивка на втората в любовния триъгълник, след като Тачо бе наритан от Големия брат поради проявена агресия.

Скандала се отпуши заради бутилка вино, която Камелия Воче изтръгна от ръцете на Зорница с уговорката да не пие. Шефката на модна агенция „Висаж” побесня, че виното ще се използва за готвене, а не за пиене. Криворазбрала мотива, Жени спретна чутовен скандал на Камелия Воче. Зорница също се намеси в спора, но накрая Тачо й заби шамар, обвинявайки я в интригантство.

[caption id="attachment_326794" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева и Зорница Линдарева в люта битка Жени Калканджиева и Зорница Линдарева в люта битка[/caption]

След като Тачо напусна Къщата , най-разстроена се оказа неговата съпруга. Зорница с типичния си непукизъм се опита да я утеши, но Жени й каза да я остави на мира, виждайки преди това ехидната й усмивка.

След като се сви в един от ъглите, за да си ближе раните, бившата Мис България дочу критиките и на някои от останалите съквартиранти. Жени ги помоли да не обсъждат Тачо поне докато заспи, пише Пик.

Бясна от подмятанията по адрес на семейството й, Жени Калканджиева изхвърли Зорница от леглото си и я остави да спи на пода. Креватите в спалнята не достигат и Тачо кавалерски спеше на земята, а двете му жени – съпруга и любовница се гушкаха на едно легло. Но гневна на поредната неадекватна реакция на разбивачката на семейства, Жени Калканджиева я изхвърли на пода.

Красавицата не се задоволи само с това, но й заяви в очите, че й готви нещо неприятно и няма да остави така нещата, щом последната открито се гаври и подиграва.

В същото време поп фолк фурията Кали и певицата Камелия Воче също оживено нищеха отношенията на Жени и Тачо. Двете стигнаха до извода, че Тачо или трябва да си има жена на неговата възраст, или той и съпругата му да спрат да пият. Поне дотолкова, че да знаят какви ги вършат, научи Kluiki.bg.

Жени Калканджиева обаче не остана безучастна към тези приказки. Каква беше реакцията на моделката ще видим тази вечер.