Стефан Манов - Тачо е бесен и много разочарован от шоуто "ВИП Брадър", защото не очакваше подобно некоректно отношение към себе си!

Най-обсъжданата тема от "ВИП Брадър" през последното денонощие с изгонването на Тачо може да се превърне в скандал. Оказва се, че от предаването нямат никакво намерение да му плащат и стотинка за участието му в шоуто. В случая продуцентите се базират на клауза в договора, който е подписан от всеки един в Къщата. Тя гласи, че участник, който е бил изгонен принудително от Биг Брадър, заради нарушаване на правилата му, няма право да хонорар. Ситуацията с Тачо е точно такава и затова от предаването ще се възползват и няма да платят нищо на любимия на Жени Калканджиева.

[caption id="attachment_326801" align="alignright" width="300"]Тачо бесен на шоуто, отказаха му парите Тачо бесен на шоуто, отказаха му парите[/caption]

Kliuki.bg припомня, че снощи Стефан Манов бе принуден от Биг Брадър да си тръгне от шоуто, тъй като в събота срещу неделя удари шамар, заради който очилата на Зорница Линдарева изхвърчаха от лицето й. От предаването обявиха, че проява на насилие винаги се наказва, но беше очевидно, че се чакаше удобният момент да бъде отстранен.

Тачо обаче е направо бесен на "ВИП Брадър" в момента, тъй като той много разчиташе на тези пари и всъщност само заради тях се съгласи да участва и да се излага пред България. Той днес даже го заяви в "На кафе", когато призна, че с Жени са били влезли само заради хонорарите. Съпругът на Мис България `95 се нуждае много от стабилна сума пари, която сам да спечели, за да придобие самочувствие в това отношение.

Тачо дори обмисля да съди шоуто, но изчаква жена му да приключи ангажиментите си в него, за да не я изгонят нарочно. Със сигурност назрява голям скандал. Самото изгонване не е подразнило толкова много Тачо, но новината, че си тръгва с празни ръце, направо го е довършила.