Тачо зачеркна от живота си Жени Калканджиева и то завинаги!

Тежък удар нанесе Стефан Манов - Тачо на съпругата си Жени Калканджиева и то в ефир, пред очите на всички, докато шестата по хубост в света не може да отговори, да го нападне или да се защити. Докато Жени Калканджиева е в Къщата на Вип Брадър, Тачо набра смелост и буквално я "погреба" днес при Гала.

Във вчерашното си интервю Тачо бе все още стегнат, някак неуверен и плах. Днес обаче явно преодоля "сценичната треска" или е научил друга лична информация, тъй като бе повече от категоричен - развежда се с Жени Калканджиева и не оставя никаква вратичка към шанса двамата да живеят отново заедно.

[caption id="attachment_326812" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева дори не подозира какви ги е наговорил Тачо в ефир[/caption]

"Това е краят ми с Жени Калканджиева. Бракът ни е фалш от години, но това, което се случи в Къщата, премина всякакви граници. Дотук бях. Детето ми няма да продължи да расте в среда с подобни изцепки и скандали. Слагам точка на всичко и продължавам живота си сам със сина си", заяви категорично Тачо пред очите на цяла България.

Изненадата за Жени Калканджиева ще бъде огромна, тъй като тя се намира в пълна изолация в Къщата на Вип Брадър и няма представа какви ги говори и върши съпругът й навън. Припомняме, че още с излизането на Тачо от шоуто, лицето на Жени Калканджиева помръкна и тя се изолира от всички съквартиранти, за да даде воля на чувствата си.

Дали обаче тъгата й бе породена от носталгия и липса по Тачо, или шестата в света се тревожи предимно за това какви ще ги наприказва мъжът й пред медиите, остава в тайна. И тя е единствената, която знае реалният отговор на този въпрос.

Междувременно родители надигнаха глас в социалните мрежи, възмутени от поведението и моралния упадък, който Жени Калканджиева и Тачо демонстрираха в Къщата. Доста хора заявиха категорично, че детето им не бива да живее при такива родители и подобни условия, като се зарекоха лично да подадат сигнал в Агенцията за защита правата на децата.

А може би Тачо е видял острата реакция към семейството му и точно това го е провокирало да вземе най-важното си решение за развод с Жени Калканджиева?!