Симона Загорова доказа прозвището си „Принцесата на попфолка” по начина, по който влезе в Света на възрастните

Симона Загорова отпразнува пореден бляскав, но знаков рожден ден!

Едничката рожба на Глория вчера навърши пълнолетие. С вълнуващата годишнина сладураната доказа прякора си „Принцесата на попфолка”.

Симона Загорова не просто се възползва от благословията на закона да пие алкохол по нощните заведения, но и получи скъпи дарове за рождения ден, научи kliuki.bg.

Развълнуваната й майка пусна в мрежата третия им съвместен проект, който обещава да повтори суперуспеха на „Имам нужда от теб”. Заедно с това обаче младата дама получи своята тотална независимост: собствен дом и автомобил, твърдят от „Всеки ден”.

[caption id="attachment_326822" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова празнува рожден ден Салфетки се сипят като сняг[/caption]

Симона Загорова празнува рожден ден

Симона Загорова празнува рожден ден

Симона Загорова празнува рожден ден

Симона Загорова празнува рожден ден Мнозина може да смятат, че Глория прекалява с глезенето, но девойчето напълно оправдава доверието към нея. Симона Загорова била пълна отличничка в Музикалното, занимава се сериозно с пеене, има си сериозен приятел, одобрен от фамилията на мама и по всичко изглежда, че ще я приемат и в Академията. Симона Загорова празнува рожден ден

Симона Загорова празнува рожден ден

[caption id="attachment_326818" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова празнува рожден ден Кака Камчи пее с оркестър за Симона Загорова, гадже и компания[/caption]

Слуховете напоследък „забременяваха” бъдещата абитуриентка, но сме склонни да вярваме, че това са по-скоро думи на завистници. В последното им съвместно видео Симона Загорова изглежда по-едра, но това не е изненада предвид възрастта и това, че беше доста пухкаво дете навремето.

Малко вероятно е красавицата да се изнесе веднага с гаджето си в лъскавата кооперация в столичния квартал „Борово“, предвид колко са близки с майка си. Симона Загорова не бърза да се еманципира до такава степен, че да живее като възрастен човек!

Тя просто вдигна весело парти в столичен клуб. Рожденицата празнува с любимите си мъже (братовчедът Панчо и Симеон) и няколко приятелки. „Звездата на вечерта” получи букети, фойерверки и ултрарозова торта за празника! Празникът не можа да мине без традиционното посипване със салфетки, но какво да се прави – ритуал!

Любопитното е, че същата вечер участие имаше някогашната първа врагиня на майка й – Камелия. Явно отношенията отдавна са изгладени, защото Симона Загорова и компания прекараха незабравима вечер!