Зорница Линдарева си получава заслуженото, ударът я сварва неподготвена!

Напълно неподготвена е бившата любовница на Стефан Манов - Тачо Зорница Линдарева за удара, който ще се стовари върху нея в Къщата на Вип Брадър. Вече два дни съперницата на Жени Калканджиева не може да се нарадва на себе си затова, че стана основна причина Вип Брадър да игрита Тачо от шоуто.

Зорница Линдарева не скри злобната си усмивка в момента, в който решението бе съобщено на Тачо, а Жени Калканджиева изтръпна. Съдбата или по-точно самият Тачо обаче й е приготвил жестока изненада, която Зорница Линдарева ще научи още в Къщата. А тя е, че бившата й изгора я дава на съд и се кани да я оскубе до голо.

[caption id="attachment_326831" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева ще остане с пръст в уста и ще плати тлъста сума на бившия си[/caption]

Така и така Тачо ще изгуби огромна част от предварително обещания хонорар, та е решил с един куршум да отстреля два заека - хем да спаси името си, хем да забогатее на гърба на надутата Зорница Линдарева, която нон-стоп тръби каква богаташка е.

Делото срещу Зорница Линдарева ще бъде за клевета и лъжа, накърняваща честта и името на Стефан Манов. Тачо се кълне, че никога преди фаталната събота, не е посягал на Зорница Линдарева и с пръст, а думите й, че побоят му бил навик, са пълна клевета. И то изречена пред очите на цяла България.

Самата Зорница Линдарева ще разбере за решението на Тачо още в Къщата на Вип Брадър, тъй като като страна по делото, тя има правото да се запознае с обвиненията срещу себе си и да има достатъчно време да се подсигури с адвокат и всички необходими доказателства в своя защита.

"Колкото се хвали с богатото си семейство, Зорница Линдарева ще пропищи на умряло, когато Тачо я оскубе като кокошка. Ходът му е перфектен, защото той изгуби парите от Вип Брадър заради Зорница Линдарева, но ето че тъкмо от нея ще си осигури други средства. При завидното й финансово положение, Тачо може да я осъди преспокойно за клевета, а съдът да определи доста солидна сума. Зорница сама не подориза какво си е навлякла и как в крайна сметка ощетената и откъм обществено мнение, и откъм пари, ще е самата тя", коментират из светските среди на столицата.

Обвиненията на Зорница Линдарева към Тачо са вече излъчени и фигурират на запис, така че ще й е особено трудно да се измъкне и да спаси Д-то си от отмъщението на съпруга на Жени Калканджиева.