Бомба: Жени Калканджиева ридае в нервна криза! (ВИЖ ВСИЧКО ТУК)

Бомба: Жени Калканджиева ридае в нервна криза! (ВИЖ ВСИЧКО ТУК)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева изпадна в нервен срив и се затвори в Изповедалнята!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева показа и другото си лице – на слаба и ранима жена, която също като другите, може да ридае и да изпадне в състояние на безсилие. Друг е въпросът обаче каква е причината за душевния й срив.

Стана ясно, че само ден, след като съпругът й Тачо бе изгонен позорно от Къщата на Вип Брадър, Жени Калканджиева не успя да се справи със самотата и яда си към Зорница Линдарева, и драмата не закъсня.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева показа слабост

След като демонстративно се оттегли от останалите съквартиранти в Къщата, Жени Калканджиева предпочете да си пие питиетата и да се храни съвсем сама. А всеки опит за контакт с нея от страна на останалите, бе директно и категорично пресичан още в зародиш.

Уединението на Жени Калканджиева обаче бе само върхът на айсберга. Снощи тя е изпаднала в нервна криза и се е затворила в Изповедалнята с молба за личен разговор с Вип Брадър относно напускането на Стефан Манов – Тачо, разкриха източници от кухнята пред Лайфстайл.бг.

Там, в Изповедалнята, Жени Калканджиева дала воля на чувствата си и се разридала безутешно. Любопитното в случая обаче е, че сълзите на шестата в света като че ли са породени повече от факта, че тя и съпругът й ще изгубят голяма сума пари като наказание от формата, отколкото от мъка по принудителната им раздяла.

Из светските среди на столицата пък се носи и коренно различна версия. Злите езици шушукат, че Жени Калканджиева отлично знае, че разривът й с Тачо може да бъде фатален, а самата тя още го обича, макар и по свой си начин.

Затова излизането му и връщането в реалния живот са истински ужас за Жени Калканджиева. Без нейния контрол и опека, Стефан Манов лесно може да се поддаде на чуждо влияние или да потърси утеха от скандалите във Вип Брадър в обятията на друга жена – което за гордата му съпруга е равносилно на престъпление.

Последното, което издадоха от кухнята на шоуто е, че Жени Калканджиева е настояла да излезе от Къщата под предлог, че има спешна нужда от зъболекар. Целта й обаче е повече от ясна – среща с Тачо и опит за последно изясняване на ситуацията в семейството им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Жени Калканджиева ридае в нервна криза! (ВИЖ ВСИЧКО ТУК)”

  1. Pepina

    окт. 01. 2014

    Tolkova schiroko skroena besche tazi Kalkandgieva i kato razbra she gubi mnogo pari stana tasno skroena i evtina puuuuuu.Opita se da nabuta gorkiya Tasho da iskara nakoi lev no go schatnaha barzo i tya e besna

  2. ивайло манолов

    окт. 02. 2014

    ПАЧАВРА КАЛКАНДЖИЕВА…

Добавете коментар